Το πρώτο παπούτσι του Zion Williamson

Ο νέος σταρ του ΝΒΑ μόλις απέκτησε το δικό του μπασκετικό sneaker από την Jordan.

Ο γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 2000 Zion Williamson θεωρείται το next best thing του αμερικάνικου μπάσκετ, σε μια αγορά που η αλήθεια είναι πως γεννά συνεχώς τέτοια. Ο Williamson, πρώην μαθητής και παίκτης της σχολικής ομάδας του Spartanburg, στην South Carolina, και για μία χρονιά παίκτης του φημισμένου Duke, βρίσκεται πλέον στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όπου για δεύτερη χρονιά αγωνίζεται με τη φανέλα των New Orleans Pelicans. Ήταν λοιπόν απλά θέμα χρόνου να έρθει η στιγμή για το πρώτο μπασκετικό παπούτσι του Zion Williamson

Πίσω στον Ιούλιο του 2019, ο Williamson είχε υπογράψει 7ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Jordan (έναντι $75.000.000), δηλώνοντας πως "νιώθω απίστευτα ευλογημένος που είμαι μέλος της οικογένειας ενός brand όπως η Jordan. Από την εποχή που ήμουν παιδί ονειρευόμουν τον εαυτό μου στο ΝΒΑ. Θέλω να φτάσω στο σημείο όπου θα έχω αφήσει το στίγμα μου στο παιχνίδι, ακριβώς όπως έκανε και ο Michael Jordan. Ήταν από εκείνους τους αθλητές που είχαν τρομερό αντίκτυπο, κάτι που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που το ταξίδι μου ξεκινά με το brand του στο πλευρό μου".

Το πρώτο παπούτσι του Zion WilliamsonNike

Πλέον, ήρθε η ώρα ο σταρ των Pelicans να αποκτήσει και το πρώτο signature παπούτσι του, που ασφαλώς φέρει τη σφραγίδα της Nike και την υπογραφή της Jordan.

Ένα διαφορετικό μπασκετικό παπούτσι

Αγωνιστικά, θα μπορούσε κάποιος να παρομοιάσει τον 21χρονο φόργουορντ σαν ένα γερμανικό Panzer, με ταχύτητα της Ferrari και τις χορευτικές ικανότητες μίας μπαλαρίνας.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΖΑΙΟΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝNike

Αυτά ακριβώς τα στοιχεία έλαβαν υπόψιν οι άνθρωποι του brand, ώστε να δημιουργήσουν ένα παπούτσι στιβαρό και σταθερό αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ και ευέλικτο. Ένα παπούτσι δηλαδή που θα μπορεί να υποστηρίζει πλήρως -ή και να ενισχύει- το παιχνίδι του Zion Williamson.

Στο Zion 1 (όπως είναι η ονομασία του), ξεχωρίζει αρχικά το Ζ, το αρχικό του ονόματος του παίκτη, που όπως αναφέρει ο Vianney de Montgolfier, Senior Footwear Designer της Jordan, είναι το σύμβολο της ταχύτητας.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ZION WILLIAMSON ZION 1 ΑΠΟ ΤΗΝ JORDAN 4Nike
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ZION WILLIAMSON ZION 1 ΑΠΟ ΤΗΝ JORDAN 2Nike
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ZION WILLIAMSON ZION 1 ΑΠΟ ΤΗΝ JORDAN 1Nike
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ZION WILLIAMSON ZION 1 ΑΠΟ ΤΗΝ JORDAN 3Nike

Ο σχεδιασμός του είναι δημιουργικός και αεροδυναμικός, αποφεύγοντας τις 'γωνίες' και τις πληθωρικές λεπτομέρειες, την ίδια στιγμή που υπάρχει μία εξαιρετικά ανθεκτική βάση στην ελαστική σόλα. 

Τα Zion 1 θα κυκλοφορήσουν σε 4 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.