O Zion Williamson υπέγραψε τελικά με την Jordan

Το κορυφαίο project του ΝΒΑ συμφώνησε για 7ετές συμβόλαιο με το δημοφιλές brand του Air Mike.

Οποιοσδήποτε ασχολείται με το μπάσκετ γνωρίζει πως ο Zion Williamson είναι το σημαντικότερο project του ΝΒΑ. Ο πρώην σταρ του Duke και νο.1 του πρόσφατου draft συγκρίνεται ήδη με τον LeBron James στην αντίστοιχη ηλικία, με τα media να ασχολούνται συνεχώς μαζί του - ακόμη κι όταν εκρήγνυται το παπούτσι του. Το εν λόγω γεγονός δημιούργησε μεγάλη φημολογία σχετικά με τις αποφάσεις του 19χρονου παίκτη των New Orleans Pelicans όσον αφορά το κομμάτι των εμπορικών συμφωνιών που θα συνάψει και πιο συγκεκριμένα το ποια θα είναι η αθλητική εταιρεία που θα κερδίσει την υπογραφή του. Η απάντηση δόθηκε, με την Jordan "νικήτρια". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zion Williamson (@zionwilliamson) on

"Νιώθω απίστευτα ευλογημένος που είμαι μέλος της οικογένειας ενός brand όπως η Jordan. Από την εποχή που ήμουν παιδί ονειρευόμουν τον εαυτό μου στο ΝΒΑ. Θέλω να φτάσω στο σημείο όπου θα έχω αφήσει το στίγμα μου στο παιχνίδι, ακριβώς όπως έκανε και ο Michael Jordan. Ήταν από εκείνους τους αθλητές που είχαν τρομερό αντίκτυπο, κάτι που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που το ταξίδι μου ξεκινά με το brand του στο πλευρό μου" ανέφερε σε σχετική του δήλωση το παιδί-θαύμα του αμερικάνικου μπάσκετ.

Ο Williamson συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 7 ετών με τη γνωστή εταιρεία, που θα του αποφέρει συνολικά $75.000.000, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τα μέσα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς η ανακοίνωση της συμφωνίας δεν περιείχε καμία πληροφορία. Από την πλευρά της, η Jordan είδε ήδη τις μετοχές της ανεβαίνουν ενώ είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα δημιουργήσει τεράστιο hype στην αγορά αλλά και στον κόσμο των social media, από όπου άλλωστε έγινε και γνωστός ο ίδιος ο παίκτης τον καιρό που αγωνιζόταν στο high school με τη φανέλα του Spartanburg.

Ο Michael Jordan δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί επί του θέματος, δηλώνοντας πως "η απίστευτη αποφασιστικότητα του Zion, ο χαρακτήρας του και το παιχνίδι του μας ενέπνευσαν. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο και θέλουμε να πορευτούμε μαζί του στο μέλλον. Μας είπε ότι σκοπεύει να σοκάρει τον πλανήτη. Μας ζήτησε να τον πιστέψουμε και αυτός ακριβώς κάναμε".

Κανείς δεν σκοπεύει να αμφισβητήσει τον Mike.


Διάβασε ακόμη για τη νέα επανάσταση του ΝΒΑ και για το πρόβλημα με τον Russell Westbrook.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα