Γίνονται όντως ερωτικά όργια στο Ολυμπιακό Χωριό;

Απ' ό,τι φαίνεται τα "κρεβάτια κατά του σεξ" είναι μύθος και στα Ολυμπιακά Χωριά, γενικά, έχουν γίνει καλές φάσεις.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το σεξ φαίνεται να τα πηγαίνουν, γενικά, πολύ καλά μεταξύ τους. Μάλιστα, καθώς οι αγώνες στο Τόκιο, ειδικά, εξελίσσονται χωρίς πάρα πολλά απρόοπτα και οι αθλητές έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στο Ολυμπιακό Χωριό, όλοι -ή τουλάχιστον όσοι σκέφτονται συνέχεια το σεξ- περιμένουν να δουν αν φέτος που υποτίθεται ότι βιώνουμε ένα Hot Vax Summer γεμάτο αντιεμβολιαστές, θα ολοκληρωθούν, κατά τον αστικό μύθο, με ένα ατελείωτο όργιο.

Από τα τζάμπα προφυλακτικά στα "κρεβάτια κατά του σεξ";

Πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η Ιαπωνία θα διανέμει εκατοντάδες χιλιάδες προφυλακτικά στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, αλλά αργότερα το γεγονός αυτό επισκίασαν τα στενά κρεβάτια από ανακυκλωμένο χαρτόνι τα οποία, σύμφωνα με τα fake news, φτιάχτηκαν με τέτοιον τρόπο που να μη βολεύουν τους αθλητές στο σεξ, ως ένα ακόμα μέτρο δημόσιας υγείας ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.

Ευτυχώς, ένας τρελός Ιρλανδός αθλητής, κάνοντας επίδειξη μέσω βίντεο, απέδειξε ότι η εικόνα τους απατά, καθώς είναι πιο ανθεκτικά απ' ό,τι δείχνουν, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο την τάχαμου "αντισεξουαλικότητά" τους.

Γιατί μοιράζονται προφυλακτικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα προφυλακτικά που μάλλον ήδη μοιράστηκαν, πάντως, δεν έχουν να κάνουν με τις φήμες και τα δεδομένα που έχουμε σχετικά με το ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες γίνονται πολύ καλύτερες "φάσεις" απ' αυτές που βλέπουμε εμείς στις τηλεοράσεις μας. Στην πραγματικότητα, άρχισαν να μοιράζονται πρώτη φορά στους αθλητές στη διοργάνωση του 1988, ως μέσο αναγνώρισης και ευαισθητοποίησης για την επιδημία του AIDS

> Διάβασε ακόμα: Η σημασία των 21 αυνανισμών κάθε μήνα

Τι έδειξαν τα dating apps στο Ρίο 2016

Όσον αφορά τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο το 2016, όχι μόνο διανεμήθηκαν χιλιάδες προφυλακτικά, αλλά υπήρξε και έκρηξη στη χρήση των dating apps, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που καυχήθηκαν για τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους κατά την παραμονή τους στη Βραζιλία.

Κρατάει χρόνια η κολώνια της σεξομανίας

Τα hard data περί αχαλίνωτου σεξ και οργίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες προέρχονται από την έκδοση ενός βιβλίου πριν από 56 ολόκληρα χρόνια. Σε αυτό, που φέρει τον τίτλο Below the Surface: The Confessions of an Olympic Champion, η 83χρονη σήμερα Αυστραλή Ολυμπιονίκης Dawn Fraser έγραψε ότι οι αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων όχι μόνο έκλεβαν ως "σουβενίρ" ασημένιες αλατοπιπεριέρες και κρυστάλλινα ποτήρια του κρασιού, αλλά και ότι γίνονταν λιώμα στο μεθύσι μετά από τους αγώνες τους και έκαναν όργια στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η Fraser δεν είναι η μόνη που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική ελευθεριότητα που επικρατεί κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρότι η μαρτυρία της είναι η πιο γνωστή. Άλλοι έχουν ισχυριστεί ότι είδαν αθλητές να κάνουν σεξ ακόμα και σε δημόσιους χώρους, πάνω στο γκαζόν ή ανάμεσα σε κτίρια.

Γίνονται όντως ερωτικά όργια στο Ολυμπιακό Χωριό;Getty Images

Γιατί τα κρεβάτια στο Τόκιο είναι "χάρτινα"

Μύθος, λοιπόν, αγαπητοί τα "κρεβάτια κατά του σεξ" που ήταν πάντοτε στενά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο μόνος λόγος που φέτος είναι φτιαγμένα από χαρτόνι είναι για να είναι πιο βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, όχι για να αποτρέπουν τις κάθε λογής συνουσίες.

Τα μέτρα για τη δημόσια υγεία

Στη διοργάνωση του Τόκιο, βέβαια, υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες όσον αφορά την ασφάλεια και την υγεία, αλλά οι αθλητές μάλλον γνωρίζουν το πώς να γίνονται "δημιουργικοί", υπό την ασφάλεια του ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στους αγώνες έχουν εμβολιαστεί και έχουν βρεθεί αρνητικοί στον κορονοϊό.

> Διάβασε ακόμα: Το σεξ μετά την πανδημία

Τι συμβαίνει με τα dating apps στην Ιαπωνία

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τα τελευταία δύο χρόνια, όπως μάλλον συμβαίνει σχεδόν παντού στον κόσμο, η χρήση των dating apps σημείωσε τεράστια αύξηση, της τάξεως του 125%. 

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι άνοδο θα καταγράψουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς στο Ρίο η χρήση του Tinder είχε αυξηθεί κατά 129% στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο υπήρξε πραγματική έκρηξη του gay dating app Grindr.

ILLUMINATED OLYMPIC RINGS ARE SEEN IN FRONT OF THE RAINBOW BRIDGE AND THE TOKYO TOWER AT NIGHTGetty Images

Βοηθάει το σεξ τους αθλητές;

Οι αθλητές, γενικότερα, επωφελούνται αρκετά από το σεξ καθώς μπορεί να τους αποφορτίσει, να γυμνάσει συγκεκριμένους μύες στη λεκάνη, να τους βοηθήσει να διαχειριστούν τον πόνο και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου τους, ενώ συνήθως δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στη σεξουαλική τους λειτουργία, καθώς είναι υγιείς, γυμνασμένοι και τρέφονται σωστά. 

> Διάβασε ακόμα: Αυνανισμός και χτίσιμο μυών, μία ιδιαίτερη σχέση

Παρόλα αυτά οι περισσότεροι προπονητές ζητούν από τους αθλητές τους να απέχουν όσο είναι δυνατόν από τη σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους για να μην επηρεαστεί η επίδοσή τους, παρότι δεν έχει αποδειχθεί το ότι το σεξ έχει όντως αρνητικό αντίκτυπο σε αυτή. Ο "πειρασμός", βέβαια, οδηγεί πολλούς αθλητές στο να σπάσουν τον "κανόνα" με άλλους συναθλητές τους.

Σεξ = Απέλαση;

Η φετινή διοργάνωση, πάντως, ίσως αποδειχθεί λιγότερο "αχαλίνωτη" και μείνει στην ιστορία για την "ασεξουαλικότητά" της. Στο Βιβλίο των Κανόνων για το Τόκιο 2020, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή ζητούν από τους αθλητές να διατηρήσουν τις φυσικές τους επαφές με τους άλλους στο ελάχιστο και να αποφεύγουν τις αγκαλιές και τις χειραψίες. Η άρνηση της συμμόρφωσης, μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμα, αποκλεισμό από τη διοργάνωση, αφαίρεση μεταλλίων και -σε σοβαρές περιπτώσεις- απέλαση. Αξίζει τον κίνδυνο τέτοιων τιμωριών ένας οργασμός, όσο καλός κι αν είναι; Εξαρτάται ποιος απαντάει.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος