Emmanuel Macron: Παίζει μπάλα με Desailly, Wenger & Karembeu

Ποδοσφαιρικά παπούτσια και εμφάνιση ποδοσφαιρικής ομάδας φόρεσε ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron, για καλό σκοπό.

Γράφει: Esquire Editors 16 Οκτωβρίου 2021

Με το αγαπημένο του νούμερο 3 στην πλάτη, σε ρόλο αμυντικού μέσου, ο Emmanuel Macron έπαιξε ποδόσφαιρο σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Πουασί, δυτικό προάστιο του Παρισιού. Ο Γάλλος Πρόεδρος δεν έμεινε μόνο στα τυπικά, καθώς ανέλαβε την ευθύνη να εκτελέσει και πέναλτι μετατρέποντάς το μάλιστα σε γκολ.

Οι διάσημοι συμπαίκτες του

Στο πλευρό του Γάλλου Προέδρου βρέθηκαν κάποιοι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν τιμήσει τα γαλλικά χρώματα, όπως ο Marcel Desailly, ο Arsène Wenger αλλά και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Christian Karembeu, ο οποίος έκανε ζέσταμα με τον Emmanuel Macron και συνομίλησε για αρκετά λεπτά μαζί του.

Η αντίπαλη ομάδα

Αντίπαλος της ομάδας του Macron ήταν εργαζόμενοι, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό, τοπικού νοσοκομείου, στους οποίους η ομάδα του Γάλλου Προέδρου επιφύλαξε θερμή υποδοχή με "πασίγιο" για τη μάχη που δίνουν ενάντια στην πανδημία.

50.000 Ευρώ για καλό σκοπό

Παρούσα στο γήπεδο και η πρώτη κυρία της Γαλλίας και Πρόεδρος ιδρύματος για την ενίσχυση των νοσοκομείων, Brigitte Macron, στην οποία παραδόθηκε επιταγή 50.000 ευρώ, χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους περίπου 2.000 θεατές.

Για την ιστορία η ομάδα του Γάλλου Προέδρου επικράτησε με 6-1 της ομάδας των εργαζομένων με τον ίδιο να βγαίνει αλλαγή στο 75ο λεπτό και να αποθεώνεται.

Από: Thetoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.