Είμαστε σίγουροι ότι η Serena Williams αποσύρθηκε από το τένις;

Δύο μήνες μετά τον αποκλεισμό και την αποθέωση στο US Open η Serena Williams φαίνεται ότι έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Έχουν περάσει δύο περίπου μήνες από τότε που η Serena Williams έγραψε την επιστολή για την απόσυρσή της από το τένις κι όμως ήδη φαίνεται αρκετά πιθανό αυτή η απόφαση να ανατραπεί. Η Williams γνώρισε την αποθέωση στο US Open, στα τελευταία της παιχνίδια, ενώ αγωνίστηκε και μαζί με τηVenus στο διπλό των γυναικών.

Η κάτοχος 23 Grand Slam, σε συνέντευξη που έδωσε στο Good Morning America άφησε να εννοηθεί ότι η απόσυρσή της από το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι προσωρινή.

Η 41χρονη GOAT του γυναικείου τένις αναφέρθηκε σε έναν άλλο θρύλο όλων των εποχών που δε μπόρεσε να κρεμάσει τα παπούτσια του. "Θέλω να πω, ποτέ δεν ξέρεις", δήλωσε η Williams. "Απλά έλεγα ότι νομίζω πως ο Tom Brady ξεκίνησε μια πολύ ωραία τάση. Το τένις μου έχει δώσει τόσα πολλά και νιώθω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη θέλω να ασχοληθώ με το τένις με κάποιο τρόπο στο μέλλον. Δεν ξέρω ακόμα ποια είναι αυτή η ενασχόληση, αλλά ξέρω ότι αγαπώ τόσο πολύ το άθλημα, αγαπώ το παιχνίδι, αγαπώ τα πάντα σε αυτό. Απλά ήταν ένα τέτοιο φως στη ζωή μου που σίγουρα θέλω να διατηρήσω κάποιου είδους συμμετοχή".

Με βάση τα σχόλια που έκανε η Williams σε συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο κατά την προώθηση της επενδυτικής της εταιρείας, Serena Ventures, μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι για την ίδια. Το πιο πιθανό είναι να ξαναβρεθεί σε ένα γήπεδο δηλαδή με μια ρακέτα στο χέρι να παίζει το παιχνίδι.

> Διάβασε ακόμη: Serena Williams, θέλουμε τη συλλογή αυτοκινήτων σου

Τι είπε η Serena στο συνέδριο

"Δεν έχω αποσυρθεί. Οι πιθανότητες επιστροφής είναι πολύ μεγάλες. Μπορείτε να έρθετε στο σπίτι μου, έχω ένα γήπεδο. Ακόμα δεν έχω σκεφτεί πραγματικά την απόσυρση. Αλλά ξύπνησα τις προάλλες και μπήκα στο γήπεδο και σκέφτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου ότι δεν παίζω για μια διοργάνωση και ένιωσα πολύ περίεργα. Ήταν σαν την πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου και το απολαμβάνω, αλλά ακόμα προσπαθώ να βρω αυτή την ισορροπία".

Οι ισχυροί του επαγγελματικού τένις πιθανότατα θα καλωσόριζαν την επιστροφή της Williams στα γήπεδα, καθώς η αποχώρησή της, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Roger Federer, έχει αφήσει το άθλημα χωρίς αρκετούς, πραγματικούς σταρ. Η επάνοδος στο γήπεδο για άλλη μια φορά θα μπορούσε επίσης να είναι επωφελής και για την ίδια τη Serena, καθώς έδειξε ότι ακόμα το έχει φτάνοντας μια ανάσα από τα προημτελικά του US Open. 

> Διάβασε ακόμη: 10 ατάκες της Serena Williams που πάντα θα θυμόμαστε

Ας ελπίσουμε ότι αν η Serena επιστρέψει, δε θα είναι σαν τον Tom Brady που απογοητεύει φέτος, αλλά σαν τον Jordan, ο οποίος έκανε κάθε επιστροφή του να μετράει. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος