Η Μαρία Σάκκαρη και η 'κατάρα' του Break Point του Netflix

Από ό,τι φαίνεται, μία κακή συγκυρία κυνηγά τους πρωταγωνιστές της πρώτης σεζόν στο Australian Open.

Ξεκίνησε σαν πλάκα, ωστόσο ακόμη και όσοι δεν πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες, έχουν αρχίσει να πείθονται. Το Break Point του Netflix μπορεί να καθήλωσε τους θεατές από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του, αλλά αποδεικνύεται μάλλον άτυχο για τους παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη σεζόν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix κυκλοφόρησε στις 13 Ιανουαρίου και οι πρώτοι 10 τενίστες που είδαν τους εαυτούς τους πρωταγωνιστές στα πρώτα 5 επεισόδια ήταν οι Kyrgios, Κοκκινάκης, Berrettini, Tomljanovic, Badosa, Auger Alliasime, Fritz, Σάκκαρη, Jabeur και Ruud. 

Οι τρεις έμειναν εκτός πριν καν ξεκινήσει το τουρνουά

Το Australian Open ξεκίνησε στις 16 Ιανουαρίου και τρεις ημέρες ήταν αρκετές για να προλάβουν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους τρεις εξ αυτών. Συγκεκριμένα οι Kyrgios, Tomljanovic και Badosa έμειναν την τελευταία στιγμή εκτός τουρνουά λόγω τραυματισμών. Η "κατάρα" είχε μόλις ξεκινήσει και πολλοί χρήστες του Twitter άρχισαν να αστειεύονται. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajla Tomljanovic (@ajlatom)


 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Σήμερα με το δεύτερο γύρο του πρώτου Grand Slam της χρονιάς να ολοκληρώνεται, η κατάσταση είναι δραματική για τους πρωταγωνιστές της σειράς με μοναδική επιζήσασα τη Μαρία Σάκκαρη. Ο Matteo Berrettini, εκ των φαβορί για τον τίτλο, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Andy Murray, ενώ ο Casper Ruud που στόχευε μέχρι και στο Νο.1 του κόσμου ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από τον Brooksby. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο κατά τα άλλα φορμαρισμένος Taylor Fritz, η μεγαλύτερη ελπίδα των Αμερικανών για διάκριση, έμεινε επίσης εκτός συνέχειας, καθώς ηττήθηκε το πρωί της Πέμπτης από τον Αυστραλό Alexei Popyrin. 

Μαρία Σάκκαρη και Felix Auger Alliasime οι μόνοι διασωθέντες

Έξι από τους δέκα πρωταγωνιστές του Break Point θα δουν την δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά από το σπίτι τους, την ίδια στιγμή που η Ons Jabeur και ο Θανάσης Κοκκινάκης μάχονται για να περάσουν στους 32. Οι μόνοι βέβαιοι διασωθέντες αυτήν την στιγμή είναι ο Felix Auger Alliasime και προφανώς η Σάκκαρη που χρειάστηκε να πετύχουν δύσκολες ανατροπές για να προκριθούν.

Το Break Point αγκαλιάστηκε από τους αθλητές και τον κόσμο του τένις, όμως οι παραγωγοί του δεν αποκλείεται να ψάχνουν αθλητές με... τα κιάλια αν συνεχιστεί η γκαντεμιά.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Φώτη Ιωαννίδη, ποιος αμυντικός σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας μίλησε στο Esquire για δυσκολότερους αντιπάλους και αγαπημένους συμπαίκτες.

Γραφει Μπαμπης Δουκας