O Roger Federer και ο γύρος της Ελβετίας με τον Trevor Noah

Μετά τους Robert De Niro και Anne Hathaway ήρθε η ώρα του Trevor Noah να μάθει την Ελβετία, όπως την ξέρει ο Roger Federer.

Πριν από 3 μήνες ο Roger Federer συνάντησε τον Trevor Noah για το Daily Show και μοιράστηκε μία από τις πιο αστείες στιγμές της ζωής του, όταν και έφαγε πόρτα από το Wimbledon, καθώς η θυρωρός δεν τον αναγνώρισε. Οι δυο τους φάνηκε ότι είχαν εξαιρετική χημεία και ο κορυφαίος τενίστας, κάλεσε τον παρουσιαστή στην Ελβετία, ωστόσο δεν περιμέναμε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε τόσο σύντομα. 

Όπως φαίνεται ο Federer θα συνεχίσει να είναι το πρόσωπο του Υπουργείου Τουρισμού της Ελβετίας για την προσέλκυση τουριστών από όλον τον κόσμο στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Έτσι λοιπόν, αφού είδαμε πώς έσωσε την Credit Suisse, o Federer αναλαμβάνει ξανά δράση για την πατρίδα του. Ο κάτοχος 20 Grand Slam προσκάλεσε τον Trevor Noah για να του μάθει τα μυστικά της Ελβετίας και το βίντεο από την εμπειρία τους θα ανέβει στις 30 Μαρτίου.

Ο Federer παραμένει το πρόσωπο της καμπάνιας #MySwitzerland και μετά τους Robert De Niro και Anne Hathaway φιλοξενεί στην Ελβετία και τον Trevor Noah και όλοι περιμένουμε πως και πως το τελικό κλιπ. Μέχρι λοιπόν οι δυο τους να πάρουν το τρένο για το γύρο της χώρας, ας θυμηθούμε τα προηγούμενα σποτάκια της καμπάνιας. 

Τα προηγούμενα διαφημιστικά σποτ της καμπάνιας My Switzerland

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.