H πληρωμένη απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δημοσιογράφο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει στη θέση του δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν θεωρεί αποτυχία τη φετινή σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς.

Γράφει: Esquire Editors 28 Απριλίου 2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά μια ερώτηση του Έρικ Νεμ, δημοσιογράφου του Athletic τον εκνεύρισε και τον απογοήτευσε. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε λοιπόν αν θεωρεί αποτυχία τη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς, μετά και ον αποκλεισμό της ομάδας από τους Μαϊάμι Χιτ, στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο αθλητής έπιασε το κεφάλι του και ξεφύσηξε δυνατά πριν απαντήσει. Είπε λοιπόν στον δημοσιογράφο: "Με ρώτησες το ίδιο και πέρσι. Εσύ στη δουλειά σου παίρνεις προαγωγή κάθε χρόνο; Ναι ή όχι; Απάντησε μου. Όχι! Άρα κάθε χρόνο η δουλειά σου είναι αποτυχημένη; Άρα κάθε χρονιά δουλεύεις ως αποτυχημένος... Ναι ή όχι; Όχι, σωστά. Κάθε χρονιά δουλεύεις για έναν σκοπό, σωστά; Που είναι να πάρεις προαγωγή, για να φροντίσεις την οικογένειά σου κλπ. Δεν είναι αποτυχία είναι βήματα προς την επιτυχία."

Το video με την απάντηση του Γιάννη

Ο Michael Jordan έπαιξε 15 χρόνια και πήρε 6 πρωταθλήματα. Τα άλλα 9 ήταν αποτυχία; Αυτό μου λες; Είναι λάθος η ερώτηση. Σε ρωτάω: ναι ή όχι; Όχι. Ακριβώς. Άρα γιατί μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Είναι λάθος η ερώτηση".

Και συνέχισε: "Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό! Υπάρχουν καλές και κακές μέρες, κάποιες μέρες είναι η σειρά σου, κάποιες όχι. Κάποιες φορές θα κερδίσει κάποιος άλλος. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν, να παίξουμε καλύτερα και να μην έχουμε δέκα μέρες κακού μπάσκετ. Δηλαδή από το 1971 μέχρι το 2021 που πήραμε το πρωτάθλημα είχαμε 50 χρόνια αποτυχίας; Όχι, δεν ήταν αποτυχία. Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα, θέλουμε να κερδίσουμε και άλλο".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Joel Embiid μόλις αποκάλυψε πως πάσχει από παράλυση Bell

"Είχα άσχημες ημικρανίες και νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα...".

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Emmanuel Macron έπαιξε μπάλα, έβαλε πέναλτι και κάποιοι τον 'κράζουν'

Έπιασε άραγε τον τερματοφύλακα στον ύπνο ή μήπως "ροχάλιζε" επίτηδες;

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.