Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πιστεύει ότι του έχουν κάνει μάγια και βουντού

Βουντού βουντού και πράσινη μαγεία; Το βίντεο τα λέει όλα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Carlos Alcaraz στο Roland Garros. Μετά από μια σκληρή ήττα, ο έλληνας τενίστας εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνθηκε σα να του έχουν κάνει "μάγια, βουντού". Παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την ανωτερότητα του Alcaraz, ο οποίος έπαιξε με σταθερότητα και ωριμότητα.

Ο Τσιτσιπάς φανέρωσε τον εκνευρισμό του από την αρχή του αγώνα, ιδιαίτερα μετά από κρίσιμα λάθη και χαμένες ευκαιρίες. Αυτά τα λάθη, σε συνδυασμό με την πίεση που ένιωσε, ενέτειναν την απογοήτευσή του. Η ανικανότητά του να βρει ρυθμό και να επαναφέρει το παιχνίδι του τον έκανε να νιώσει ακόμα πιο απομονωμένος και ανήμπορος μπροστά στον αντίπαλό του.

Ιδού το στιγμιότυπο:

Ο Alcaraz, από την άλλη πλευρά, έδειξε την ωριμότητά του στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Η νίκη αυτή ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή του και επιβεβαίωσε τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους νέους τενίστες του κόσμου.

Ωστόσο, όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, αξίζει να σημειωθεί πως είτε του έχουν κάνει μάγια είτε όχι, η πορεία του στο τένις δεν τελειώνει εδώ. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται και να βελτιώνεται, πάντοτε με στόχο να φτάσει στην κορυφή του.  

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Οι τελικοί Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού συνεχίζουν να μας δίνουν content και δεν έχουμε φτάσει καν στο Game 2

Υπάρχουν σειρές που παρακολουθείς για το αποτέλεσμα και άλλες που σε κρατούν επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο. Οι ελληνικοί τελικοί ανήκουν ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Ποιο είναι το νέο γερμανικό ταλέντο για το οποίο "σφάζονται" Άρσεναλ και Μπάγερν

Η Άρσεναλ ψάχνει την επόμενη σημαντική κίνηση στη "φαρέτρα" του Αρτέτα, τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου ξέρουμε όλοι καλά πόσο αποφασισμένη είναι για τα νέα ταλέντα της Εθνικής Γερμανίας.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

Ο Άρης ρίχνει βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ-Κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Άρης Betsson ετοιμάζεται για μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής με υψηλές φιλοδοξίες και μεγάλες προσδοκίες.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Η Serena Williams επιστρέφει και το Wimbledon κρατάει την ανάσα του

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο της ματς, η Serena Williams επιστρέφει στο χορτάρι και θυμίζει πως οι μεγάλες ιστορίες σπάνια κλείνουν εύκολα.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

Η πιο ανθρώπινη στιγμή του τελικού: Ο Matvey Safonov μας υπενθύμισε τη σημασία της οικογένειας δίπλα μας

Στη μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του, ο Ρώσος τερματοφύλακας της Παρί ένιωσε μια περίεργη μοναξιά, δείγμα της απουσίας σημαντικών προσώπων της οικογένειας του από μια τόσο σημαντική βραδιά.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

Ποια είναι σπάνια πάθηση που βασάνιζε τον Ράφαελ Ναδάλ για πάνω από 20 χρόνια

Πίσω από τους 22 Grand Slam τίτλους, ο Ραφαέλ Ναδάλ έδινε μια αθέατη μάχη με το σύνδρομο Müller-Weiss, μια σπάνια πάθηση που επηρέασε την καριέρα και την καθημερινότητά του.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης