Ο Αντώνης Τσαπατάκης σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων

Ο 36χρονος κολυμβητής κατέκτησε στη γαλλική πρωτεύουσα το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε σήμερα (7/9) ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην αυριανή (8/9) τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων "Παρίσι 2024". Ο 36χρονος κολυμβητής κατέκτησε στη γαλλική πρωτεύουσα το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

"Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων.

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σταντ Ντε Φρανς και μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την ελληνική σημαία θα κρατήσει ο Αντώνης Τσαπατάκης. Να σημειωθεί ότι η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, στην Τελετή Λήξης ζητά έναν και όχι δύο σημαιοφόρους.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης αγωνίστηκε στο Παρίσι 4η φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο SB4".

Από: TheToc.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Μπορεί μια κλήση στο Μουντιάλ να είναι σαν κατάκτηση; Ένας παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι απαντά

Η κλήση του Stopira στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου για το Μουντιάλ έφερε μια από τις πιο αυθεντικές ποδοσφαιρικές αντιδράσεις των ημερών.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

Γιατί η μπάλα του Μουντιάλ 2026 χρειάζεται φόρτιση πριν από κάθε παιχνίδι

Η νέα μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα, συλλέγει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του VAR.

Γραφει Αδαμαντιος Αττενμπεργκ

Ένα φιλί που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ένα δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης μετατρέπει την ένταση του Μουντιάλ σε μια παράξενη στιγμή συμφιλίωσης.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

Η Ισπανία πάει στο Μουντιάλ με Βασιλιά, αλλά χωρίς τη "Βασίλισσα"

Η Εθνική Ομάδα της Ισπανίας παρουσίασε μία αποστολή παικτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 που έχει να την παρουσιάσει από το μακρινό 1950, γράφοντας μια ποδοσφαιρική ειρωνία.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τέλειο μπάσκετ-έπαιξε μπάσκετ πρωταθλητή

Μετά από χρόνια πίκρας και χαμένων Final Four, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης, νικώντας τη Ρεάλ σε έναν τελικό γεμάτο ένταση, χαρακτήρα και λύτρωση.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Πρώτα γιος, μετά αρχηγός: Ο Dani Carvajal δεν ξέχασε ποτέ από που προέρχεται

Ο Ισπανός μπακ αποχαιρετά τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια καριέρα γεμάτη τίτλους, Champions League και στιγμές που ξεπέρασαν το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης