Δύο χρυσά μετάλλια για τον Στέφανο Δημητριάδη στα "Αλεξάνδρεια"

Ο αθλητής του Ολυμπιακού και της Garmin Greece κατέκτησε την 1η θέση στα 100 και στα 200 μέτρα πεταλούδας.

Γράφει: Esquire Editors 01 Δεκεμβρίου 2018

Πανέτοιμος για μεγάλες επιτυχίες μέσα στο 2019 έδειξε ότι είναι ο πρωταθλητής της κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης, όπως φάνηκε από τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση "26α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ" που έγινε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού και της Garmin Greece συμμετείχε στα 100 μέτρα πεταλούδα στον τελικό όπου πήρε την 1η θέση θέση με χρόνο 53.84.

Δύο χρυσά μετάλλια για τον Στέφανο Δημητριάδη στα "Αλεξάνδρεια"

Εξαιρετικός ήταν επίσης και στα 200 μέτρα πεταλούδας, όπου ανέβηκε και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου με χρόνο 2:00.64

Τα χρυσά μετάλλια του Δημητριάδη αποδεικνύουν ότι η προετοιμασία του βρίσκεται στη σωστή πορεία του ενόψει του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το "εισιτήριο" για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός θα μπορεί να το εξασφαλίσει μετά την 1η Μαρτίου του 2019 γι΄αυτό και οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί αλλά και απαιτητικοί.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Ο Δημητριάδης που κατέκτησε ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού στην Ταραγόνα της Ισπανίας, μετέχει και στο πρόγραμμα "Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Τόκιο 2020" της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σπορ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η ασταμάτητη ορμή του Gianluca Vialli

Τα νέα για την ασθένειά του Ιταλού striker φέρνουν στο μυαλό το στυλ παιχνιδιού του: απίστευτη κομψότητα δίπλα σε ωμή δύναμη.

Luka Modric, η ιδιοφυΐα στην εξουσία

Ο Κροάτης μαέστρος διέκοψε την κυριαρχία των Messi και Ronaldo στο θεσμό της Χρυσής Μπάλας, κερδίζοντας το βραβείο για την καριέρα του, την ίδια τη ζωή και έναν ποδοσφαιρικό ρόλο που τείνει να ξεχαστεί.