Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Μια µικρή "πρεσβεία" της ιταλικής κουζίνας. Φιλοξενείται σε μια γοητευτική και ζεστή σάλα, ενώ απλώνεται και μια προσεγμένη αυλή, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Δεν χωρά αμφιβολία πως το Napul’è είναι ένα από τα hot spots του "σπορ" στην Αθήνα, για όλους τους σωστούς λόγους.

Κυρίως, όμως, είναι από εκείνα τα μέρη που μεριμνούν με απόλυτη προσήλωση και νοστιμιά ώστε ο επισκέπτης να βιώνει μια αυθεντική εμπειρία που σχετίζεται με τη γαστρονομική κουλτούρα της γείτονος χώρας.

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Ακολουθώντας τις προσταγές του fine comfort, της απλότητας στη γεύση και της εποχικότητας, η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο Francesco "Ciccio" Granata σε κάνουν να νιώσεις άμεσα και πειστικά πως βρίσκεσαι κάπου στην Ιταλία.

Η πρώτη με μια εξόχως φροντισμένη επιμέλεια σε οτιδήποτε βγαίνει από την κουζίνα και ο δεύτερος με τη μαεστρική του πίτσα.

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero_Η πίτσα
Napul’è όπως λέμε Italiano Vero_Το αραντσίνι

Κλασικές αξίες και ιδιαίτερα signatures παίζουν πλάι-πλάι, σε ένα μενού που μοιάζει να μη χάνει ποτέ. Ξεχωριστά κρασιά και πολύ φιλικό σέρβις δίνουν έξτρα πόντους.


Info

Βασιλέως Κωνσταντίνου 43, Βάρη, τηλ. 6970 869124

FB: Napul’è Italian Comfort Food

IG: @napuleitalianfood

Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες