Στο επίσημο e-shop των Zara, αλλά και στις μπουτίκ της ισπανικής αλυσίδας προσιτής μόδας, θα βρεις την πιο μοντέρνα και ενημερωμένη συλλογή από loungewear γι' αυτή την άνοιξη. Το όνομά της; The Z Experience. Τι περιλαμβάνει; Μεταξύ άλλων, σακάκια, T-shirts, ζακέτες και άλλα χρήσιμα κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας. Πώς θα τα χαρακτηρίζαμε; Άνετα, χαχόλικα, πολυτελή και στιλιστικά ευέλικτα. Ας δούμε αυτά που ξεχωρίσαμε.

Το νέο 'σαφάρι' μπλέιζερ

Zara

Έχει super cool χαλαρή εφαρμογή, φαρδύ πατρόν και χαμηλωμένους ώμους. Όταν είναι κλειστό μπροστά, τα κουμπιά του καλύπτονται με πατιλέτα, κάτι που καθιστά το αποτέλεσμα ακόμα πιο σοφιστικέ, ντιζαϊνάτο και μίνιμαλ. Η τιμή του; 49,95 Ευρώ.

Το πολυτελές και άνετο T-shirt

Zara

Το πανί του είναι υφασμένο, μερικώς, από βισκόζη, ενώ οι λεπτομέρειες στα τελειώματά του το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο πολυτελές. Κοστίζει 19,95 Ευρώ.

Η κανελί ζακέτα από πετσετέ πανί 

Zara

Εδώ έχουμε να κάνουμε με το απόλυτο hero item της σεζόν Α/Κ, καθώς τη συγκεκριμένη ζακέτα θα ξεκινήσεις να τη φοράς την άνοιξη και θα την έχεις μαζί σου όλο το καλοκαίρι, για να τη ρίχνεις πάνω σου τα βράδια, όταν αρχίζει να πιάνει ψύχρα. Κοστίζει 35,95 Ευρώ.

Το μίνιμαλ κρεμαστό για τον λαιμό

Zara

Όλοι θέλουμε να έχουμε το καλοκαίρι το κατιτίς μας περασμένο γύρω από τον λαιμό μας, για να δίνει λίγο μποέμ αέρα στα ντυσίματά μας, είτε στην παραλία, είτε κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, είτε στην πόλη. Η τιμή αυτού που σου προτείνουμε είναι 15,95 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Athleticz: Αξίζει να ρίξεις μία ματιά στην αθλητική συλλογή των Zara

Τα ασορτί henley και μπόξερ

Zara

Τα αντρικά εσώρουχα με vintage αέρα είναι τάση. Το henley κοστίζει 17,95 Ευρώ και το μπόξερ 9,95 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Τα βασικά κομμάτια των Zara για το καλοκαιρινό σου στυλ

Οι πετσετέ slippers

Zara

Άλλο ένα αγαπημένο κομμάτι: Οι άνετες slippers με την ιδιαίτερη όψη, από συνθετικό μαλλί προβάτου. Τιμή; 25,95 Ευρώ.


Info: Δες όλα τα κομμάτια της συλλογής The Z Experience με ένα κλικ εδώ

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.