Ένας μίνι οδηγός στυλ για τους γάμους και τις βαφτίσεις του καλοκαιριού

6 looks και τα κομμάτια-κλειδιά για να είσαι 'σένιος' στις καλοκαιρινές σου υποχρεώσεις.

Αχ καλοκαιράκι... Σε ποιον δεν αρέσει και ποιος δεν ανυπομονεί να δει τη λέξη 'Ιούνιος' γραμμένη στο ημερολόγιο; Ναι, σίγουρα τα 40αρια και τα σημάδια από ιδρώτα στις μπλούζες δεν είναι η καλύτερή μας, όμως, τα καλά υπερτερούν και με το παραπάνω. Παραλία, θάλασσα, δροσερά κοκτέιλ, ελληνικά νησιά και πολλές γιορτές και εκδηλώσεις. Είναι πολλοί οι γάμοι και οι βαφτίσεις, Άρη.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τέτοιες χαρμόσυνες τελετές, ιδίως μετά την πανδημία - είναι σα να έχουν κανονίσει όλοι τις ημερομηνίες γάμου τους μέχρι και το 2040. Και εννοείται, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Συνεπώς, η ανάγκη για να 'ραφτείς' κρίνεται επιτακτική, αφού κάτι μας λέει πως σίγουρα έχεις στην ατζέντα σου σημειωμένους ήδη 2-3 γάμους και 1 βάφτιση δώρο. Όμως, μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε στιλιστικά. Παρακάτω, ακολουθούν τα κομμάτια που θα χρειαστείς, στους σωστούς συνδυασμούς, έτσι, για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. 

Outfit #1

Γαλάζιο-γκρι: Διαχρονικός συνδυασμός, παντός καιρού, που δε θα σε απογοητεύσει σε καμία περίσταση. Πώς θα τον πετύχεις; Με ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα αυστηρό ανθρακί σακάκι, πλαισιωμένα από ένα λευκό/ υπόλευκο παντελόνι και κλασικά καφέ οxford παπούτσια.

Ένας μίνι οδηγός στυλ για τους γάμους και τις βαφτίσεις του καλοκαιριού
Σακάκι Prince Oliver, Designer Outlet Athens

Seidensticker
Πουκάμισο Seidensticker, Designer Outlet Athens
Boss
Παντελόνι Boss, Designer Outlet Athens

Tsakiris Mallas
Παπούτσια Tsakiris Mallas,  Designer Outlet Athens

Outfit #2

Αυτό το look προορίζεται για εκείνους που θέλουν να είναι κομψοί, χωρίς να ρισκάρουν πολύ αλλά παράλληλα, χωρίς να είναι 'βαρετοί'. Ένα navy blue κοστούμι, ένα -απόλυτα καλοκαιρινό- λευκό πουκάμισο, ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια και το twist; Μία γραβάτα με 'παιχνιδιάρικο' print σε αποχρώσεις του μπλε.

Boss
Κοστούμι Boss,  Designer Outlet Athens
Seidensticker
Πουκάμισο Seidensticker,  Designer Outlet Athens

Oxford Company
Γραβάτα Oxford Company,  Designer Outlet Athens
 
Tsakiris Mallas
Παπούτσια Tsakiris Mallas,  Designer Outlet Athens

Outfit #3

Το λινό ύφασμα είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και είναι και η ουσία αυτού του συνόλου. Λινό πουκάμισο σε απόχρωση του μπλε, off white σακάκι και παντελόνι, διαχρονικά μοκασίνια και είσαι έτοιμος ακόμη και για να γίνεις εσύ γαμπρός.

Gant
Σακάκι Gant,  Designer Outlet Athens
Funky Buddha
Πουκάμισο Funky Buddha,  Designer Outlet Athens
Napapijri
Παντελόνι Napapijri,  Designer Outlet Athens

Geox
Παπούτσια Geox,  Designer Outlet Athens

Outfit #4

Εσύ που δε φοβάσαι να είσαι το επίκεντρο και σου αρέσει να παίρνεις ενδυματολογικά ρίσκα, χρειάζεσαι αυτό το outfit στη ντουλάπα σου, χθες. Γαλάζιο παντελόνι, κομψά παπούτσια, γυαλιά ηλίου και...-drumroll παρακαλώ- ένα πουκάμισο με χαβανέζικο print με λουλούδια, 'του ονείρου'.

Napapijri
Πουκάμισο Napapijri, Designer Outlet Athens
Polo Ralph Lauren
Παντελόνι Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens
Geox
Παπούτσια Geox, Designer Outlet Athens
SAINT LAURENT - EYEQ
Γυαλιά ηλίου Saint Laurent - EyeQ, Designer Outlet Athens

Outfit #5

Όλες οι 'must' αποχρώσεις του καλοκαιριού δένουν αρμονικά σε αυτό το look. Εμπιστέψου τον συνδυασμό εκρού σακάκι - γαλάζιο πουκάμισο - navy blue παντελόνι - καφέ μοκασίνια, και θα δικαιωθείς στιλιστικά.

Boss
Σακάκι Boss, Designer Outlet Athens
Polo Ralph Lauren
Πουκάμισο Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens
Gant
Παντελόνι Gant, Designer Outlet Athens
Tommy Hilfiger
Παπούτσια Tommy Hilfiger, Designer Outlet Athens

Outfit #6

Τέλος, ποιος είπε πως δεν μπορείς να φορέσεις μαύρο σε καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση; Εννοείται πως δεν ισχύει, αρκεί να κάνεις σωστό styling. Χρησιμοποίησε ως βάση ένα μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι κομψά μαύρα παπούτσια και πρόσθεσε 'extra' ενδιαφέρον στο look με ένα γκρι σακάκι και ένα πουκάμισο σε παστέλ απόχρωση.

Camel Active
Σακάκι Camel Active, Designer Outlet Athens
Oxford Company
Πουκάμισο Oxford Company, Designer Outlet Athens
Napapijri
Παντελόνι Napapijri, Designer Outlet Athens
Calvin Klein
Παπούτσια Calvin Klein, Designer Outlet Athens

Είδες, λοιπόν, 6 διαφορετικούς συνδυασμούς που όλο και κάποιος θα ταιριάζει στην προσωπική σου αισθητική, είδες τα κομμάτια-κλειδιά που τους απαρτίζουν, τώρα το μόνο που μένει είναι να τα κάνεις δικά σου. Όλα τα παραπάνω - και πολλά περισσότερα- θα τα βρεις στο Designer Outlet Athens, το εκπτωτικό χωριό που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία shopping για όλη την οικογένεια.

Designer Outlet AthensDesigner Outlet Athens

Με μία βόλτα θα εντοπίσεις τεράστια ποικιλία από designer brands χωρίς να χρειαστεί να κουραστείς. Το καλύτερο από όλα βέβαια, είναι πως μπορείς να κάνεις τις αγορές σου έως και 70% πιο φθηνά, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Μία απλή επίσκεψη στο Designer Outlet Athens αρκεί για να πειστείς.

Φωτογραφίες: Courtesy of Designer Outlet Athens

Μάθε περισσότερα στο https://designeroutletathens.gr/

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr