Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Succession προβλήθηκε μόλις λίγες μέρες πριν, όμως αυτό που συζητιέται περισσότερο και από το πολυαναμενόμενο φινάλε, είναι μία ενδυματολογική επιλογή του Roman Roy.

Συγκεκριμένα, ο Roman αφού αποσύρεται στο εξοχικό σπίτι της μητέρας του στην Καραϊβική μετά από μια μελαγχολική συνάντηση με φιλελεύθερους διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη (και έναν συναισθηματικό κλονισμό στην κηδεία του Logan), εμφανίζεται να φοράει ένα μπλε μπλουζάκι.

Θα μας πεις τι το κακό μπορεί να έχει ένα απλό t-shirt; Γενικά, απολύτως τίποτα, απλώς αν σκεφτείς τα σκούρα, υπερπολυτελή power suits που μονοπωλούν τη σειρά, είναι σαν τη "μύγα μέσα στο γάλα".

Το εν λόγω t-shirt είναι από τη Walmart, κοστίζει 13 δολάρια και ναι, ανήκει στην παιδική συλλογή. Λίγο περίεργο δεδομένου του ότι το Succession είναι -εν μέρει- υπαίτιο για τη viral τάση της "ήσυχης πολυτέλειας", ωστόσο αυτό είναι που "ιντριγκάρει" ακόμη περισσότερο το Twitter.

Να σε προλάβουμε σε περίπτωση που ήδη "τρέχεις" για να προμηθευτείς on line το μπλουζάκι του Roman Roy, πως έχει ήδη εξαντληθεί -όπως ήταν φυσικό. Η στιλιστική επιτυχία του Succession συνεχίζει ακάθεκτη -παρά το τέλος της σειράς- και εμείς απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.