Επιστροφή στο punk με τη νέα φανέλα της Μίλαν

Η Puma και η Μίλαν παρουσίασαν μια εκπληκτική τέταρτη φανέλα, σε συνεργασία με το brand Pleasures.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 12 Φεβρουαρίου 2024

Η Puma και το καινοτόμο streetwear brand από το Λος Άντζελες, Pleasures παρουσίασαν την τέταρτη φανέλα της Μίλαν για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Η νέα εμφάνιση περιλαμβάνει δύο εκδόσεις που συνδυάζουν τις punk, metal και grunge επιρροές του streetwear brand του Λος Άντζελες με την ομορφιά της γοτθικής αρχιτεκτονικής του Μιλάνου.

Από το σούρουπο ως την αυγή

Το κιτ είναι διαθέσιμο σε δύο αντίθετους χρωματισμούς (μαύρο και pristine), που συμβολίζουν τη μετάβαση από το σούρουπο ως την αυγή, επιτρέποντας στους οπαδούς να ενσαρκώσουν το πνεύμα της Μίλαν από τη μέρα ως τη νύχτα και σε όλες τις ηπείρους, είτε βρίσκονται στο Μιλάνο είτε στην άλλη άκρη του κόσμου, στο Λος Άντζελες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, οι δύο εκδόσεις της τέταρτης εμφάνισης χρησιμοποιούνται σε διαφορετικούς αγώνες. Στον εντός έδρας αγώνα με τη Νάπολι, που έγινε χθες, 11 Φεβρουαρίου, οι παίκτες φόρεσαν τη μαύρη έκδοση και ο τερματοφύλακας την pristine έκδοση, δημιουργώντας μια οπτική αντίθεση στον αγωνιστικό χώρο. Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μόντσα, στις 18 Φεβρουαρίου, θα είναι με τα αντίστροφα χρώματα.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η καινοτόμος ιδέα επεκτείνεται και στη γυναικεία ομάδα της Μίλαν, η οποία θα εμφανιστεί με αυτήν στο ντέρμπι με την Ίντερ Μιλάνου, στις 17 Φεβρουαρίου.

Η ουσία της Μίλαν

Ο Olivier Giroud, επιθετικός της Μίλαν και ambassador της Puma, έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την τέταρτη φανέλα: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω αυτό το όμορφο κιτ στο γήπεδο. Δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχω δει στο παρελθόν, με δύο εκδοχές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από τον τερματοφύλακα, όσο και από τους παίκτες. Αυτό αποδεικνύει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία της Μίλαν, της Puma και της Pleasures, οι οποίες δημιούργησαν ένα κιτ με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ένα εκπληκτικό concept, που πραγματικά αποτυπώνει την ουσία της κληρονομιάς και της φιλοδοξίας της Μίλαν".

Η τέταρτη φανέλα είναι διαθέσιμη σε όλα τα επίσημα καταστήματα της Μίλαν, στο store.milan.com, στα καταστήματα Puma, στο Puma.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.