Οι 10 πιο καλοντυμένοι άντρες του 2018

Ανάμεσά τους, οι συνήθεις ύποπτοι Ryan Gosling και David Beckham, αλλά και οι νέες αφίξεις - έκπληξη, όπως ο Jeff Goldblum.

Ξεκαθαρίζουμε το εξής: Το ακόλουθο top 10 που ακολουθεί δεν πρόκειται να αναδείξει στο τέλος ή στην αρχή του τον πιο καλοντυμένο άντρα όλων για το 2018. Δημιουργήθηκε περισσότερο ως μία λίστα για να κάνουμε το απαραίτητο fashion recap της χρονιάς, που αφορά το αντρικό στυλ. Για την ακρίβεια, τους διάσημους κυρίους που ζουν κατά κύριο λόγο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και ξέρουν πολύ καλά πώς να ντύνονται.

Ανάμεσά τους, οι συνήθεις ύποπτοι Ryan Gosling και David Beckham, αλλά και οι νέες αφίξεις - έκπληξη, όπως ο Donald Glover και ο κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερός τους, Jeff Goldblum.

David Beckham

Οι 10 πιο καλοντυμένοι άντρες του 2018

Μπορεί να υπάρξει χρονιά που ο Becks να μην κλέψει τις εντυπώσεις με το στυλ του ή ακόμα καλύτερα, με τις προφητικές στιλιστικές του επιλογές; Φυσικά, όχι. Και το 2018, μας χάρισε απλόχερα μερικά απίθανα looks, που "πάντρευαν" το casual με το formal.

Armie Hammer

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Eκ των πρωταγωνιστών της ταινίας "Να με φωνάζεις με το όνομά σου", ο 32χρονος Αμερικανός πραγματοποίησε ορισμένες από τις πιο κομψές και δροσερές εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί το περασμένο καλοκαίρι.

Mahershala Ali

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Πάντα στην πένα. Πάντα ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία του στο Moonlight και πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν του True Detective, Mahershala Ali δεν διαπρέπει μόνο υποκριτικά, αλλά και στιλιστικά χάρη στο γεγονός ότι δεν φοβάται να ρισκάρει. 

LeBron James

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Ένας ακόμη τύπος που τολμά να ρισκάρει είναι αναμφίβολα ο LeBron James. Τα looks του είναι πάντα εκκεντρικά και εμπνευσμένα από το στυλ του καλού του φίλου και σχεδιαστή της επίσημης ενδυμασίας των Lakers, Thom Browne. Ποιος άλλος θα μπορούσε να φορέσει κοστούμι με tailored βερμούδα αντί για παντελόνι, αθλητικές κάλτσες και αθλητικά παπούτσια και να μην μοιάζει με κλόουν; Μόνο ο "βασιλιάς".

Ryan Gosling

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Ένας ακόμη συνήθης ύποπτος, μετά τον David Beckham. Ο χολιγουντιανός σταρ έχει αποδείξει ότι δημιουργεί looks που κάθε άλλο παρά φλυαρούν και ξεχωρίζουν για το coolness τους, γεγονός που τον έχει αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα style icons της εποχής μας.

Donald Glover

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Υπέγραψε το τραγούδι της χρονιάς, το "This is America" και επανήλθε στη μικρή οθόνη με την 2η σεζόν του Atlanta. Για τον Donald Glover aka Childish Gambino, το 2018 ήταν μία φανταστική χρονιά, με την επιδραστικότητά του να μην εξαντλείται μόνο υποκριτικά και μουσικά, αλλά και στιλιστικά: τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί, ρετρό κομμάτια, athleisure looks.

Ryan Reynolds

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Αγαπάμε το μαύρο χιούμορ του Deadpool, λατρεύουμε το ανεπιτήδευτο στυλ του Ryan Reynolds. Λευκό t-shirt μέσα από oxford πουκάμισο και από πάνω κοστούμι. Τα λόγια περισσεύουν. 

Jeff Goldblum

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Ο ηθοποιός που το Χόλιγουντ λάτρευε πίσω στα δοξασμένα '90s έχει καταφέρει στα 65 του χρόνια να εξελίξει σε τέτοιο βαθμό το στυλ του, ώστε σχεδόν κάθε εμφάνισή του όχι μόνο να προσελκύει τα βλέμματα, αλλά να γίνεται μάθημα καλού γούστου. Ακόμα κι αν μ' αυτήν καταρρίπτει τους κατεξοχήν κανόνες του αντρικού στυλ.

Michael B. Jordan

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Ποιος θα περίμενε ότι ο διάδοχος του Sly στο κινηματογραφικό franchise του Rocky θα εξέπληττε άπαντες όχι μόνο με την απίστευτη φυσική του κατάσταση, αλλά με τις smart στιλιστικές του επιλογές. Κι όμως, ο Michael B. Jordan μας χάρισε μέσα στο 2018 μερικές από τις πιο καλόγουστες στιγμές στο κόκκινο χαλί.

Claudio Marchisio

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ 2018

Ο Ιταλός μέσος, πρώην παίκτης της Γιουβέντους και νυν της ΦΚ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, δεν λατρεύει μόνο τη "στρογγυλή Θεά", αλλά και τη μόδα, συγκεκριμένα τον Giorgio Armani. Το στυλ του έχει σαφείς επιρροές από τις δημιουργίες και τη φιλοσοφία του κορυφαίου μόδιστρου, με τα κοστούμια να αποτελούν τα αμέσως επόμενα αγαπημένα του ρούχα, μετά την αθλητική φανέλα. 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.