Αποκωδικοποιήσαμε τα στιλιστικά μυστικά του Ryan Gosling

Τα 3 βήματα που θα σε κάνουν Gosling στη θέση του Gosling.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 12 Σεπτεμβρίου 2018

Προ εβδομάδων, ήταν η Μόστρα. Τώρα, είναι το Τορόντο. Κάθε δημόσια εμφάνιση του Ryan Gosling αποτελεί και ένα fashion statement σχετικά με το πώς πρέπει να ντύνεται ένας χολιγουντιανός ηθοποιός, σήμερα για να μην περάσει το στυλ του στα ψιλά. Με την καλή έννοια πάντα, μιας και ο 37χρονος έχει αποδείξει ότι δημιουργεί looks που κάθε άλλο παρά φλυαρούν.

Τελευταίο αποδεικτικό μας στοιχείο η πρόσφατη εμφάνισή του στην προβολή του First Man στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, η οποία μας ενέπνευσε να αποκωδικοποιήσουμε το γεμάτο coolness στυλ του.

Αποκωδικοποιήσαμε τα στιλιστικά μυστικά του Ryan Gosling

Βήμα 1ο: Επένδυσε σε ένα κλασικό κοντό κούρεμα, που φορμάρεται εύκολα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση, μόνο να φροντίζεις να επισκέπτεσαι συχνά τον κουρέα ώστε να διατηρείς το μήκος του και το συμμετρικό του σχήμα.

Βήμα 2ο: Επένδυσε σε ένα κοστούμι. Όχι στο πολυφορεμένο μαύρο, αλλά σε ένα κοστούμι που θα χαρίσει αυτομάτως smart casual πόντους στην εμφάνισή σου. Όπως για παράδειγμα ένα σκούρο/ανοιχτό καφέ, ένα βουργουνδί, ένα πράσινο ή ένα θαλασσί.

Βήμα 3ο: Επένδυσε σε ένα vintage πουκάμισο, που ξεφεύγει από την τετριμμένη μονοχρωμία και προτείνει, παρά τον παλιακό χαρακτήρα του, ένα κομψά ανεπιτήδευτο ντύσιμο, "παντρεύοντας" το ρετρό στοιχείο με κομμάτια που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας. Προσοχή όμως. Γραβάτα σ' αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί να τυλίξεις στο λαιμό σου. Αρκεί μόνο όλα τα κουμπιά του πουκαμίσου να είναι κλειστά.

Από: Esquire UK 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα