Τα προϊόντα styling προκαλούν τριχόπτωση στους άντρες ή αυτή η ευρέως διαδεδομένη άποψη αποτελεί μύθο; Όπως μας εξηγεί ο Σταμάτης Κανελλόπουλος, επιτυχημένος hair stylist, barber και ambassador για την Ελλάδα του brand επαγγελματικών κομμωτηριακών προϊόντων SEB MAN, η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάμε για αντρικά μαλλιά και κομμώσεις, υπάρχουν πολλά θέματα γύρω από τα οποία έχουν επικρατήσει παρανοήσεις, αλλά καμία τους δεν είναι τόσο αβάσιμη όσο αυτή που θέλει τα προϊόντα styling υπαίτια για την όποιου είδους αραίωση της πυκνότητας των μαλλιών σου. 

SEB MAN

Κι όμως, το hair styling, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να δυναμώσει τα μαλλιά σου

Τα σωστά, ποιοτικά, επαγγελματικά προϊόντα styling όχι μόνο δεν θα σου προκαλέσουν φαλάκρα, αλλά η μελετημένη σύνθεσή τους θα θρέψει και θα δυναμώσει τα μαλλιά σου. Ειδικά όσον αφορά τα προϊόντα SEB MAN, όλα είναι εμπλουτισμένα με γκουαρανά, ένα φυτό γνωστό για το ότι αποτελεί φυσική πηγή ενέργειας, που τονώνει τα μαλλιά και τους προσφέρει αντοχή. Μάλιστα, όπου υπάρχει υγιής θύλακας, μπορούν να βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί καινούργια ζωή στην τρίχα.

SEB MAN

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις πάστες μαλλιών που έρχονται σε πιο άμεση επαφή με το τριχωτό, αλλά και για τις δυνατές λακ για άνδρες, όπως η The Fixer της SEB MAN.

SEB MAN

Η συγκεκριμένη λακ είναι ιδανική για να φιξάρεις κάθε στυλ χτενίσματος. Εκτός από ισχυρό κράτημα, σου προσφέρει προστασία κατά της υγρασίας για έως και 24 ώρες. 

Tip: Για χτένισμα με φυσικό αποτέλεσμα και για να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών της, αφού ψεκάσεις ομοιόμορφα τα μαλλιά σου, πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα τους για να δημιουργήσεις κίνηση και ψέκασέ τα ξανά για ενισχυμένο κράτημα.

Τι μπορείς να κάνεις επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις ήδη θέμα τριχόπτωσης

Είτε αντιμετωπίζεις χρόνιο είτε εποχικό θέμα τριχόπτωσης (την άνοιξη και το φθινόπωρο), ο πιο σωστός τρόπος αντιμετώπισής του είναι τα σωστά προϊόντα. Καταρχήν, σου προτείνουμε το σαμπουάν για αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών The Boss της SEB MAN, που είναι ιδανικό και για άντρες με λεπτή τρίχα.

SEB MAN

Σου προσφέρει μία αίσθηση αναζωογόνησης και ταυτόχρονα κάνει άμεσα τα μαλλιά σου να δείχνουν αισθητά πιο πλούσια και με περισσότερο όγκο. Ειδικά μνεία πρέπει να γίνει στο υπέροχο αρρενωπό και φρέσκο άρωμα που αφήνει πίσω του, χάρη στο περγαμόντο και το ροζ πιπέρι.

> Διάβασε ακόμα: Το lockdown σε ασχημαίνει

Tip: Το μυστικό είναι να εφαρμόσεις μία μικρή ποσότητα του προϊόντος και να τη δουλέψεις όχι μόνο στα βρεγμένα σου μαλλιά αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής, κοντά στις ρίζες, για να δράσει σωστά ο αφρός που θα δημιουργηθεί.

Για καλύτερα αποτελέσματα και αισθητά πιο πυκνά και πλούσια μαλλιά, σε συμβουλεύουμε να συνδυάζεις τη χρήση του με τη λοσιόν χωρίς ξέβγαλμα για αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών The Booster της SEB MAN.

SEB MAN

Η συγκεκριμένη λοσιόν, που είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους μαλλιών, ενεργοποιεί την τρίχα χαρίζοντας πιο πλούσια και αισθητά πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα, διαμορφώνει τα μαλλιά σου και τους χαρίζει πυκνότητα, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι έχεις έως και 6.000 περισσότερες τρίχες.

> Διάβασε ακόμα: Γυμναστική προσώπου: Πώς οι όμορφοι γίνονται ομορφότεροι

Tip: Σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το στόμιο του προϊόντος για να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τμήματα και να εφαρμόσεις μία γενναία ποσότητα της λοσιόν ομοιόμορφα. Στη συνέχεια, όπως τονίζει ο Σταμάτης Κανελλόπουλος, το μυστικό βρίσκεται στο να κάνεις ένα απαλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σου, πριν δημιουργήσεις το styling που σου ταιριάζει.


Info: Ο κομμωτής Σταμάτης Κανελλόπουλος είναι ο ambassador της SEB MAN για την Ελλάδα και Educator της Sebastian Professional. Θα τον βρεις στο κομμωτήριο 5th Avenue by Stamatis Kanellopoulos (Λεωφ. Παπάγου 5, Ζωγράφου, τηλ. 2107772232). Μάθε τα πάντα για το brand SEB MAN με ένα κλικ εδώ και βρες το πιο κοντινό σε εσένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις εδώ.