Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και τι διαπιστώνεις; Ότι έχεις πάρει τον δρόμο τον -συνήθως- αγύριστο της καραφλότητας ή ότι είσαι ένας φαλάκρας και μισός (επανοικειοποιούμαστε τη λέξη εδώ, μην παρεξηγηθούμε). Ε, και; Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου. Τουναντίον. Είσαι μπροστά από πολλές πόρτες που κρύβουν από μέσα τους και μία επιλογή. Μπορείς να γίνεις ο τύπος που φοράει πάντα καπέλο. Μπορείς να αφήσεις γένια. Μπορείς και να μετατραπείς σε έναν περήφανο hot τυπά χωρίς μαλλιά, όπως οι φαλακροί ηθοποιοί που ακολουθούν, οι περισσότεροι από τους οποίους αν έβαζαν μαλλιά θα έχαναν κάτι από τη γοητεία τους.

Billy Zane: Και έτσι και αλλιώς

Getty Images

Όπως διαβάζουμε στο ισπανικό Esquire, ο Billy Zane είναι ένας από αυτούς τους άντρες που, εν προκειμένω λόγω βλέμματος και χειλιών, δείχνουν ωραίοι είτε με μαλλιά είτε χωρίς. 

Bruce Willis: O πιο διάσημος ωραίος φαλακρός του Hollywood

Getty Images

Είναι γοητευτικός, είναι χαρισματικός, έχει τις χάρες όλες και έχει γράψει ιστορία στο Hollywood μέσα από τους ρόλους του σκληρού που έχει κατά καιρούς ερμηνεύσει. Τον φαντάζεσαι με μαλλιά; Εμείς όχι.

Vin Diesel: Ατυπική ομορφιά

Getty Images

Δεν είναι ο τυπικός ωραίος που βλέπουμε στις αμερικανικές ταινίες αλλά με την επιβλητική παρουσία και το μοναδικό του στυλ έχει βρει τον χώρο που του αναλογεί. Να 'ναι καλά η σειρά ταινιών Fast & Furious.

 Michael Jordan: Ο ένας και ο μοναδικός

Gabe Ginsberg / Getty Images

Θρύλος του NBA, κατά τους περισσότερους ο πιο σπουδαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και ηθοποιός. Χωρίς τη φαλάκρα του θα ήταν άλλος, κάποιος άλλος, κανένας άλλος.

> Διάβασε ακόμα: Δεν θα υπάρξει πότε άλλος σαν τον Michael Jordan

Dwayne Johnson: Πολύ σκληρός για να χρησιμοποιεί conditioner

Leon Bennett / Getty Images

Τον λένε και The Rock. Έχεις δει ποτέ εσύ να φυτρώνει λουλούδι πάνω σε πετρώδη βράχο; Μάλλον όχι. Ούτε τρίχα στο κεφάλι του.

Jason Statham: Το ξυρισμένο καραφλό

Mike Marsland / Getty Images

Ο Jason Statham τα μαλλιά του τα ξύρισε όταν άρχισαν να αραιώνουν. Και καλά έκανε.

John Travolta: Παιδιά, είμαι κι εγώ εδώ

Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Από τις τελευταίες εισόδους στο club των anapologotic καραφλών, ξύρισε κι αυτός το κεφάλι του όταν τα μαλλιά του άρχισαν να πέφτουν.