Ρολόγια του 2022 που ξεχωρίζουν

5 από τα πιο εντυπωσιακά ρολόγια που παρουσιάστηκαν στην έκθεση Watches & Wonders.

Η πολυτελής εμπορική έκθεση Watches and Wonders -που την ίδια στιγμή είναι και μια φαντασμαγορική εξτραβαγκάντζα- όχι μόνο δεν απογοήτευσε με την επιστροφή της αλλά είναι σαν να πήρε το αίμα της πίσω για την περυσινή 'εικονική' παρουσία της. Σε αυτή, παρουσιάστηκε μία πληθώρα από αξιοσημείωτες νέες κυκλοφορίες, με τις υπογραφές των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ωρολογοποιίας. Μετά από σκληρό 'φιλτράρισμα' καταλήξαμε στα 5 πιο ποθητά νέα αντρικά ρολόγια για να τα προσθέσεις στη wish list σου αν και, πραγματικά, δεν παρουσιάστηκε ούτε ένα ρολόι που να μην θέλουμε να το αποκτήσουμε.

Ας τα δούμε ένα προς ένα.

Rolex GMT-Master II

Ρολόγια του 2022 που ξεχωρίζουνRolex

Επρόκειτο για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες, αν λάβει κανείς υπόψη του το τι γινόταν στα εξειδικευμένα φόρα σχετικά με τις επικείμενες κυκλοφορίες της Rolex. Στην ουσία, αποτελεί μια συλλεκτική, 'αριστερόχειρη' εκδοχή του GMT-Master II, με δίχρωμη στεφάνη που μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες.

> Διάβασε ακόμα: Πρώτη ματιά στα νέα Rolex του 2022

Tudor Black Bay GMT S&G

TUDOR WATCHTudor

Η σειρά Black Bay της Tudor δεν στερείται εντυπωσιακών ρολογιών, που είναι την ίδια στιγμή λειτουργικά και κομψά φτιαγμένα. Μάλιστα, τα GMT αποτελούν τη σχεδιαστική επιτομή των ρολογιών που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο καθημερινές έως τις πιο επίσημες. Όταν, δε, υπάρχει η 'σφραγίδα' του οίκου Tudor, τα λόγια είναι περιττά. Στο συγκεκριμένο, το μπρασελέ είναι φτιαγμένο από ατσάλι και κίτρινο χρυσό.

Breitling Navitimer B01 Chronograph 46

BREITLING WATCHBreitling

Η Breitling παρουσίασε μία ολοκαίνουργια συλλογή με ρολόγια Navitimer, κάτι που κάνει δύσκολο το να καταλήξεις σε ένα και μόνο ρολόι της ως το αγαπημένο σου. Κι αφού το είπαμε αυτό και αναφέρουμε και ότι τα πλέον ιστορικά 'πιλοτικά' ρολόγια της εταιρείας θα είναι πάντα ένας ευσεβής μας πόθος, να σημειώσουμε ότι το B01 Chronograph 46 μάλλον μας αρέσει λίγο περισσότερο για την εμφάνισή του με το σμαραγδένιο καντράν.

> Διάβασε ακόμα: Η σπουδαία ιστορία του Navitimer της Breitling

IWC Pilot’s Watch Chronograph 41 Top Gun Ceranium

IWC WATCHIWC

Η IWC αποδεικνύεται τολμηρή και σπορτίφ σε αυτό το εντυπωσιακό ρολόι με την κάσα από Ceranium, που ξεχωρίζει χάρη στη στρατηγική μίξη από ολόμαυρες λεπτομέρειες πάνω σε ένα καθαρό, ευανάγνωστο καντράν. Η κίνηση, δε, του αυτόματου μηχανισμού του, του Caliber 69385, είναι ορατή από τη διαφανή πίσω όψη της κάσας του.

Tag Heuer Carrera Plasma Tourbillon Nanograph

TAG HEUER WATCHTag Heuer

Η Tag Heuer είναι μία εταιρεία που λατρεύεται για το γεγονός ότι λαμβάνει πάντα υπόψη και μάλιστα πολύ σοβαρά την πλούσια ιστορία της. Κι αυτό είναι που φαίνεται να έχει κάνει τη σειρά Carrera τόσο σπουδαία μέσα στα χρόνια, παρότι, ως οίκος, δεν έχει τελειώσει ακόμη με τις καινοτομίες. Στο εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο ρολόι Carrera Plasma Tourbillon Nanograph, μάλιστα, χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά διαμάντια που έχουν αναπτυχθεί σε εργαστήριο.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.