Πρώτη ματιά στα νέα Rolex του 2022

H Rolex παρουσίασε στην έκθεση Watches and Wonders 2022, στη Γενεύη, τις τελευταίες της δημιουργίες, που συμπληρώνουν τη συλλογή Oyster Perpetual.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 05 Απριλίου 2022

H Rolex παρουσίασε στην έκθεση Watches and Wonders 2022, στη Γενεύη, τις τελευταίες της δημιουργίες, που συμπληρώνουν τη συλλογή Oyster Perpetual. Ας τις δούμε μία προς μία.

GMT-Master II

Πρώτη ματιά στα νέα Rolex του 2022Rolex

Το Oyster Perpetual GMT-Master II σχεδιάστηκε για τους πιλότους των υπερατλαντικών πτήσεων. Σήμερα, είναι το ρολόι που επιλέγουν οι λάτρεις των ταξιδιών.

Στο νέο μοντέλο από ατσάλι Οystersteel διαμέτρου 40mm, η βιδωτή κορώνα του ρολογιού βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κάσας, όπως επίσης το παράθυρο και ο φακός Cyclops της ημερομηνίας που εμφανίζονται στην ώρα 9 του καντράν.

Διαθέτει την διπλής κατεύθυνσης κεραμική στεφάνη Cerachrom σε 24ωρη κλίμακα, με πράσινο και μαύρο χρώμα που δείχνει την ώρα ταυτόχρονα σε δύο χρονικές ζώνες-την τοπική ώρα και την ώρα αναφοράς. Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3285 για απόλυτη ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Αir-King

ROLEXRolex

Η Rolex παρουσιάζει το νέο μοντέλο Oyster Perpetual Αir-King, σύμβολο της σχέσης της Rolex με την αεροπλοΐα από την χρυσή εποχή της δεκαετίας του 1930.

Διαθέτει ανανεωμένη κάσα 40mm από ατσάλι Oystersteel, ανανεωμένο μπρασελέ Oyster με κλείδωμα ασφαλείας, ευανάγνωστο, φωτιζόμενο, μαύρο καντράν Chromalight, πατέντα της Rolex. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3230 που εξασφαλίζει αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Day-Date 40

ROLEXRolex

To Oyster Perpetual Day-Date 40 καθιερώθηκε ως το σύμβολο κύρους με τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον κόσμο. Είναι το πρώτο ρολόι της παγκόσμιας ωρολογοποιίας, με ένδειξη στο καντράν τόσο της ημερομηνίας όσο και της ημέρας ολογράφως.

Το νέο μοντέλο από πλατίνα 950 διαμέτρου 40mm, διατίθεται με φωτεινό καντράν στο χρώμα Ice- Blue και για πρώτη φορά με ραβδωτή στεφάνη από πλατίνα- μια νέα καινοτομία της Rolex. Επίσης διαθέτει το εμβληματικό μπρασελέ President και τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3255 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Υacht-Master 42

ROLEXRolex

To νέο μοντέλο Oyster Perpetual Υacht-Master, το εμβληματικό μοντέλο για τους λάτρεις της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας, παρουσιάζεται με κάσα από κίτρινο χρυσό 18κ διαμέτρου 42mm.

Διαθέτει μαύρο, ευανάγνωστο, φωτιζόμενο καντράν Chromalight, περιστρεφόμενη, κεραμική στεφάνη Cerachrom με διαβάθμιση 60 λεπτών και μπρασελέ Oysterflex, που συνδυάζει την ελαστικότητα του καουτσούκ με την ανθεκτικότητα του μεταλλικού μπρασελέ, με κλείδωμα ασφαλείας Oysterlock.

Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3235 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Datejust 31

ROLEXRolex

Το νέο μοντέλο Oyster Perpetual Datejust 31, το κομψό και διαχρονικό ρολόι της Rolex, παρουσιάζεται σε μια σειρά από εκπληκτικά καντράν με μοτίβο από 24 λουλούδια, με διαμάντια στο κέντρο, αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας της Rolex στον σχεδιασμό των καντράν.

> Διάβασε ακόμα: Η Βίβλος της Rolex

Τα νέα μοντέλα με κάσα διαμέτρου 31mm, διατίθενται σε 3 παραλλαγές -συνδυασμό από λευκό χρυσό 18κ και ατσάλι Oystersteel με καντράν azzuro blue, κίτρινο χρυσό 18κ με καντράν olive green και σε συνδυασμό από Everose χρυσό 18κ και ατσάλι με καντράν silver.

Eίναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο μηχανισμό 2236 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 55 ωρών.

Yacht-Master 40

ROLEXRolex

H Rolex παρουσίασε το μοντέλο Oyster Perpetual Yacht-Master σε μια εντυπωσιακή εκδοχή με πολύτιμους λίθους και λευκό χρυσό 18κ διαμέτρου 40mm.

> Διάβασε ακόμα: Rolex σαν επένδυση

H περιστρεφόμενη στεφάνη του είναι διακοσμημένη με 32 πολύχρωμα ζαφείρια, 8 διαμάντια και ένα τριγωνικό διαμάντι στην ώρα 12. Η κάσα, οι βραχίονες και η κορώνα είναι επίσης διακοσμημένη με 46 μπριγιάν.

Το νέο Yacht-Master είναι η απόλυτη έκφραση της Rolex όσον αφορά στην τέχνη της διακόσμησης των ρολογιών της με πολύτιμους λίθους.

Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό 3235 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία 70 ωρών.


Info

Όλα τα νέα μοντέλα συνοδεύονται με την διεθνή Rolex 5ετή εγγύηση και την Πιστοποίηση Superlative Chronometer-COSC (Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Χρονομέτρων που ορίζει τα κριτήρια ακριβείας). www.rolex.com

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.