Ο David Beckham ήρθε στην Ελλάδα για το Tudor Pelagos 39

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου μοντέλου Pelagos 39, o global ambassador της Tudor αποκάλυψε όλα όσα κάνουν το στυλ του διαχρονικό και κυριολεκτικά "ωραίο".

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 21 Σεπτεμβρίου 2022

"Ωραίος", στα αρχαία ελληνικά σημαίνει "αυτός που είναι στην ώρα του, στην κατάλληλη στιγμή, ο ωριαίος", ενώ με την εξέλιξη της γλώσσας, η σημασία του επιθέτου υποδηλώνει ομορφιά και χάρη. Καμία έκπληξη λοιπόν που, ως σύμβολο διαχρονικής γοητείας, ο David Beckham αποτελεί Global Brand Ambassador της ελβετικής ωρολογοποιίας Tudor. Είναι άλλωστε, γεννημένος να τολμά. 

Ο David Beckham ήρθε στην Ελλάδα για το Tudor Pelagos 39

Το βρετανικό, απαράμιλλο στυλ του συγκέντρωσε χωρίς καμία προσπάθεια τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης του νέου καταδυτικού μοντέλου Pelagos 39 της Tudor, το όνομα του οποίου παραπέμπει φυσικά στην ανοιχτή θάλασσα.

Στην εν λόγω συνάντηση που έγινε παρουσία εκπροσώπων του τύπου και με συντονιστή τον χρυσό Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, ο David Beckham μίλησε μεταξύ άλλων για την πολυετή συνεργασία του με την Tudor, για τα αγαπημένα του ρολόγια και τη σχέση του με το χρόνο, καθώς και για την έμπνευση που αντλεί από την οικογένειά του. Φυσικά, δεν παρέλειψε να επισημάνει την αδυναμία που έχει στην Ελλάδα, καθώς την έχει συνδυάσει με τις πιο ξένοιαστες διακοπές του.

beckhs

Το αγαπημένο του ρολόι Tudor

"Ξέρετε, μπορεί να είμαι κάπως προκατειλημμένος, αλλά πιστεύω ότι όλα τα ρολόγια Tudor είναι διαφορετικού επιπέδου, επειδή διατηρούν την κληρονομιά, αλλά ταυτόχρονα φέρνουν τη σύγχρονη επιστήμη στα κομμάτια. Είναι δύσκολο πάντα να διαλέξω το αγαπημένο μου, όμως ήμουν πάντα fan του Pelagos για δύο λόγους: Nομίζω ότι είναι ένα ρολόι που μπορείς να το φορέσεις στο γυμναστήριο, στην παραλία, καθώς και όταν φοράς κοστούμι ή σμόκιν. Είναι ένα από εκείνα τα ρολόγια που ταιριάζουν με κάθε τι που κάνεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή της ημέρας, οπότε είναι ένα από τα αγαπημένα μου ή ΤΟ αγαπημένο μου."

Ο ρόλος του χρόνου στη ζωή του

"Νομίζω ότι ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων μας, στο τέλος της ημέρας, ειδικά μετά από όσα συνέβησαν τα τελευταία 3-4 χρόνια, όλοι θέλουμε περισσότερο χρόνο. Θέλω περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, περισσότερες ημέρες την εβδομάδα... Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε το χρόνο, αλλά είναι ένα πράγμα που δε μπορούμε να αλλάξουμε, οπότε ναι, παίζει τεράστιο ρόλο, όχι μόνο στη δική μου ζωή, αλλά πιστεύω στη ζωή όλων."

David Beckham

Η σειρά Save Our Squad στο Disney+

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το γυρίσαμε. Συνεργάστηκα με τη Disney Plus και επέστρεψα στο ανατολικό Λονδίνο, σε ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο οποίο μεγάλωσα παίζοντας, όπου εντάχθηκα σε μια ομάδα που λεγόταν Westward lions. Αυτά τα αγόρια αγωνίζονταν εκεί, δεν κέρδιζαν παιχνίδια, επρόκειτο να υποβιβαστούν, οπότε εντάχθηκα για να τους καθοδηγήσω, μαζί με τους προπονητές και κάναμε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ με εμένα να πηγαίνω στα σπίτια τους, στις προπονήσεις, τους αγώνες. Αυτό θα κυκλοφορήσει σύντομα και ήταν κάτι που μου αρέσει να κάνω, γιατί πρώτα απ' όλα μου αρέσει να δουλεύω με παιδιά, και δη με εκείνα που παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα που συμμετείχα όταν ήμουν στην ηλικία τους. Θα είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, ελπίζω να το απολαύσετε."

Η έμπνευσή του

"Τα παιδιά μου ήταν πάντα η έμπνευσή μου. Η οικογένειά μου, η γυναίκα μου. Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια απίστευτη οικογένεια, έχω τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι και προφανώς μία σύζυγο που εργάζεται πολύ σκληρά, οπότε με εμπνέουν να γίνομαι καλύτερος, να δουλεύω πιο σκληρά. Ένας από τους λόγους που έκανα την καριέρα που έκανα, ήταν γιατί ήθελα να συνεχίσω να εμπνέω τα παιδιά μου και να τα αφήσω να ζήσουν και μέσα από την καριέρα μου. Ξέρετε, η καριέρα μου ήταν τόσο σημαντική για μένα, αλλά από όταν την ολοκλήρωσα καριέρα μου πριν από σχεδόν 10 χρόνια, θέλω να βλέπουν ακόμα τον μπαμπά να δουλεύει πολύ σκληρά και να τους δώσω να καταλάβουν ότι αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή δεν είναι απλά να εμφανιστείς κάπου. Πρέπει να δουλεύεις, να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις."

beckhs

Οι νέες προκλήσεις

"Λατρεύω τις προκλήσεις. Πάντα μου άρεσαν, ανεξάρτητα από το αν είναι στις επιχειρήσεις, την ποδοσφαιρική μου καριέρα, οπότε είμαι πολύ τυχερός που έχω μία ομάδα από σπουδαίους συνεργάτες και γύρω μου. Ξέρετε, μόλις μπήκα σε μια νέα συνεργασία που ελπίζω ότι θα πάει την επιχείρηση σε άλλο επίπεδο -το έχει καταφέρει ήδη βασικά- οπότε στο μέλλον σίγουρα θα εμφανιστούν ορισμένες προκλήσεις και ανυπομονώ γι' αυτές."

H αγάπη του για την Ελλάδα

"Ξέρετε, έχω έρθει στην Ελλάδα πολλές φορές για οικογενειακές διακοπές. Προφανώς έχω παίξει εδώ επίσης, όπως και στην Αγγλία εναντίον της Ελλάδας - μάλιστα μια συγκεκριμένη φορά πέτυχα ίσως το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου στο Old Trafford, στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ ως οικογένεια, σκέφτομαι ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη με τα πιο όμορφα νερά και ηλιοβασιλέματα ίσως που έχω δει ποτέ. Και αυτό είναι κάτι που ζήλεψε η Victoria τώρα που θα ερχόμουν εδώ. Έλεγε 'ξέρεις, αυτά τα ηλιοβασιλέματα είναι τα καλύτερα', οπότε ναι, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στην Tudor που με έφερε και αισθάνομαι σα να είμαι ξανά διακοπές."

Λίγα λόγια για το νέο Tudor Pelagos 39

Το νέο μοντέλο Pelagos 39 της Tudor, διαμέτρου 39mm, κατασκευασμένο από Τιτάνιο Βαθμού 2, είναι το μικρότερο και πιο συμπαγές μοντέλο της συλλογής Tudor Pelagos που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα.

Tudor

Συνδυάζει την παράδοση της Tudor στα καταδυτικά μοντέλα με την κομψότητα που προσφέρει η λάμψη του καντράν και της στεφάνης του, χάρη στο λείο φινίρισμα sunray. Οι φωτιζόμενοι κεραμικοί ωροδείκτες προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια στο καντράν, που είναι πολύ σημαντική κατά την διάρκεια της κατάδυσης.

David Beckham

Kυκλοφορεί με μπρασελέ από Τιτάνιο, εξοπλισμένο με το σύστημα γρήγορης ρύθμισης Τ-Fit στο κούμπωμα, σε συνδυασμό με το σύστημα επιμήκυνσης ώστε να μπορεί να φορεθεί πάνω από την στολή κατάδυσης. Εναλλακτικά κυκλοφορεί με μαύρο λουράκι από καουτσούκ με κούμπωμα από τιτάνιο.

PELAGOS 39

Το Pelagos 39 είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5400 που προσφέρει αυτονομία ενέργειας 70 ωρών, απόλυτη ακρίβεια και είναι στεγανό στα 200 μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Tudor Pelagos 39 στο www.tudorwatch.com .

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.