Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Ράλι Ντακάρ
Το Ράλι Ντακάρ του 2023 ξεκινά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την Ερυθρά Θάλασσα και όπως κάθε χρόνο είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στο κατώφλι της νέας χρονιάς.
Με σπουδαίες συμμετοχές και ακόμη πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που συνοψίζουν χάρη στην τεχνολογία τους την εξέλιξη που έχει υποστεί ο αγώνας από τότε που ξεκίνησε το Ράλι Ντακάρ του 2023 ξεκινά και φέτος να προσφέρει την τελειότερη περιπέτεια για πληρώματα αυτοκινήτων και φορτηγών και αναβάτες μοτοσυκλετών και quad. O πρόλογος που έχει τον χαρακτήρα του shakedown για τους συμμετέχοντες, θα διεξαχθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Alula στην δυτική Σαουδική Αραβία.
Ένας τεράστιος αγώνας
Περισσότεροι από 600 αγωνιζόμενοι στις κατηγορίες που έχουν θεσμοθετηθεί και σχεδόν άλλοι τόσο που έχουν υποστηρικτικό χαρακτήρα στις ομάδες και τα πληρώματα θα ξεκινήσουν από τις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας για ένα ταξίδι 7.500 χλμ., εκ των οποίων τα 5.000 αφορούν χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου στον Περσικό Κόλπο και την πόλη Dammam.
Η συνέχεια στο TopGear
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτή είναι η απίστευτη Ferrari των 40 εκατομμυρίων στο γάμο Leclerc (εικόνες)
Όλοι ασχολούνται με τη νύφη και τον γαμπρό αλλά εμείς έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο των νέονυμφων: την υπέροχη Ferrari 250 Testa Rossa των 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Γραφει Γιαννης ΤσακαλοςH ομάδα Aston Martin F1 θα έχει για όπλο της και τον ύπνο
Σε ένα άθλημα που τα πάντα κρίνονται στο όριο, στα χιλιοστά του χώρου και του χρόνου, η ομάδα της Aston Martin F1 δεν θα μπορούσε να αφήσει μία τόσο μικρή αλλά και τόσο καθοριστική λεπτομέρεια χωρίς οργάνωση, μιας και ο ύπνος αποτελεί εργαλείο και όχι απλά ξεκούραση. Με ποιόν τρόπο η "sleep tech" θα βελτιώσει την απόδοση των οδηγών της.
Αυτό είναι το πρώτο club στον κόσμο μόνο για ηλεκτρικές Porsche
Οι καιροί αλλάζουν και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο club στον κόσμο αποκλειστικά για ηλεκτρικές Porsche και πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους εξότμηση.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςTAG Heuer Connected Formula 1: Πώς θα έχεις διαφορετικό smartwatch σε κάθε Grand Prix
Στο κορυφαίο επίπεδο εκμεταλλεύεται η TAG Heuer τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία στα smartwatch και με το νέο Connected προσφέρει ένα διαφορετικό ρολόι σε κάθε Grand Prix της F1.
Defender και διάσημοι: Ποιοι έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αναζητώντας περιπέτεια και στυλ
Διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της μουσικής σκηνής και γενικότερα του παγκόσμιου στερεώματος έχουν εκφράσει με τον δικό τους τρόπο τον θαυμασμό τους για το Defender, δείχοντας με τον τρόπο αυτόν την οικουμενικότητα του αυτοκινήτου και τον υψηλό συμβολισμό του στον χαρακτήρα, την ανεξαρτησία και το στυλ.