Αν θες να πουλήσεις το Tesla Cybertruck σου, πρέπει πρώτα να ρωτήσεις την Tesla

Αν δεν το κάνεις, πληρώνεις πρόστιμο. Αλλά γιατί;

Γράφει: TopGear 18 Νοεμβρίου 2023

Σίγουρα θα έχετε ακούσει ή θα έχετε διαβάσει για τον χαμό που γίνεται με το Tesla Cybertruck και την δυνατότητα να το πουλήσεις -αν είσαι από αυτούς που το έχουν αγοράσει. 

Μπορώ να πουλήσω Tesla Cybertruck πριν κλείσει χρόνο;

Η Tesla κάνει κάτι λογικό και πραγματικά λαϊκό αν το σκεφτείς. Σύμφωνα με τους όρους που υπογράφεις όταν αγοράζεις το Tesla Cybertruck, σε περίπτωση που θες να το πουλήσεις -πριν κλείσει χρόνο από την αγορά- θα πρέπει πρώτα να ρωτήσεις την ίδια την Tesla αν ενδιαφέρεται να το αγοράσει -με όρους που δεν είναι ασύμφοροι. Π.χ. η φίρμα θα αφαιρέσει από την τιμή περίπου 0,14 λεπτά του ευρώ ανά χιλιόμετρο που έχει διανύσει το αυτοκίνητο. Και προφανώς και πιθανές επισκευές και σχετικά έξοδα.

 Σε περίπτωση που δεν καλέσεις πρώτα την Tesla -αν θελήσεις να το πουλήσεις- η φίρμα θα κινηθεί νομικά εναντίον σου και θα απαιτήσει περίπου 47.000 ευρώ. 

Η συνέχεια στο Topgear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Aνοιχτή απόλαυση: Δείτε την νέα Porsche 911 GT3 S/C (εικόνες, video)

Να που η Porsche είχε μια απίστευτη πασχαλινή έκπληξη για όσους αγαπούν την οδήγηση αλλά όχι τις οροφές. Υποδεχθείτε την πρώτη ανοιχτή GT3.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

Ferrari Luce: Τόσο γρήγορη που ζητήθηκε η βοήθεια της Nasa

Η επιτάχυνση της ηλεκτρικής Luce δοκιμάζει τα όρια του σώματος σε τέτοιο βαθμό, που η Ferrari στράφηκε στη NASA για να καταλάβει πότε μπορεί να γίνει υπερβολική για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

Διαθέσιμες οι νέες Vespa Primavera και Vespa Sprint S

Τα πιο νεανικά και αστικά μοντέλα της Vespa φέρνουν σημαντικά νέα χαρακτηριστικά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

H Maserati ήθελε να "χτυπήσει" την BMW - Δεν τα κατάφερε

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 η Maserati έφτιαξε ανταγωνιστή για την σειρά 3 της BMW. Τελικά γέλασαν και οι πέτρες και ο λόγος ήταν απλός.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

Οδηγούμε την πρώτη ηλεκτρική Cayenne, την πιο δυνατή Porsche που έγινε ποτέ

Τελικά η Porsche και θέλει και μπορεί: δημιούργησε το πιο ολοκληρωμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του κόσμου.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος

7 διαφημίσεις αυτοκίνητων με διάσημους πρωταγωνιστές

Ένα μεγάλο όνομα πίσω από το τιμόνι πάντα πουλάει και οι αυτοκινητοβιομηχανίες το ξέρουν καλά. Διαλέξαμε 7 περίπτωσεις που σούπερ διάσημοι διαφήμισαν ένα νέο μοντέλο.

Γραφει Γιαννης Τσακαλος