Πολλά εκατομμύρια fans της Marvel βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η δημοφιλής αμερικανική εταιρεία φρόντισε να κάνει κάτι γι' αυτούς, παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση για έναν ολόκληρο μήνα, σε ένα σημαντικό μέρος του αρχείου της. 

Μέχρι τις 4 Μαΐου, μέσω της υπηρεσίας Marvel Unlimited, οι χρήστες του ίντερνετ θα μπορούν να διαβάσουν χωρίς καμία χρέωση τις περιπέτειες των αγαπημένων τους σούπερ ηρώων στο κινητό ή το τάμπλετ τους, κατεβάζοντας την ομώνυμη εφαρμογή και επιλέγοντας την ένδειξη Free Comics. Αξίζει να αναφερθεί πως για την όλη διαδικασία δεν απαιτείται κανένα προσωπικό στοιχείο ή πληροφορία, όπως συμβαίνει με άλλες αντιστοίχου είδους διαδικτυακές προσφορές. 

Μεταξύ των τίτλων που είναι διαθέσιμοι συγκαταλέγονται τα Thanos Wins by Donny Cates, Civil War, Avengers vs. X-Men, Black Widow Vol. 1: S.H.I.E.L.D.'s Most Wanted, X-Men Milestones: Dark Phoenix Saga, The Final Host -Fantastic Four Vol. 1: Fourever και Captain Marvel Vol. 1: Higher, Further, Faster. 

Σπεύσατε.


Διάβασε ακόμη για τις νέες ημερομηνίες πρεμιέρας για τα blockbusters της Disney, το πρώτο κόμικ στην ιστορία της Marvel που πουλήθηκε για 1,2 εκ. δολάρια και την κατάρα των Fantastic Four