Οι νέες ημερομηνίες πρεμιέρας για τα blockbusters της Disney

Από την τέταρτη φάση του MCU μέχρι το "West Side Story" του Steven Spielberg.

Από τους κλειστούς κινηματογράφους και την αναβολή εξόδου ταινιών στις αίθουσες μέχρι τη διακοπή γυρισμάτων. Η παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου μετρά τις πληγές της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ως εκ τούτου, τα στούντιο παραγωγής ανακοινώνουν τις αλλαγές στον προγραμματισμό τους, όσον αφορά τις πρεμιέρες πολυαναμενόμενων φιλμ.

Σ' αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η Disney, που ανακοίνωσε πρόσφατα το ανανεωμένο πρόγραμμά της με τις νέες ημερομηνίες εξόδου των blockbusters που είχε στα σκαριά, αρχής γενομένης με την τέταρτη φάση του MCU -του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel- με το Black Widow να παίρνει τη θέση του The Eternals και να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο στις 12 Φεβρουαρίου του 2021, την ημερομηνία που θα έβγαινε το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, τα γυρίσματα του οποίου σταμάτησαν εξαιτίας της καραντίνας. Η καινούργια ημερομηνία ορίστηκε για τις 7 Μαΐου του 2021, όταν θα κυκλοφορούσε δηλαδή το sequel του Doctor Strange. Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα ανοίξει αυλαία στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου του 2021 αντί του Thor: Love And Thunder που μεταφέρθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2022, ενώ η Mulan θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων προβολές κανονικά στις 24 Ιουλίου.

Η πρεμιέρα του Black Panther 2 παραμένει στην αρχική της ημερομηνία -8 Μαΐου 2022-, όχι όμως και του Captain Marvel που μεταφέρθηκε δυο εβδομάδες αργότερα, στις 8 Ιουλίου 2022.

Μερικές ακόμα νέες ημερομηνίες

Το Jungle Cruise μεταφέρεται για τις 30 Ιουλίου του 2021, το Indiana Jones 5 για τις 29 Ιουλίου του 2022 και το Free Guy με τον Ryan Reynolds για τις 11 Δεκεμβρίου του 2020. Όσον αφορά το πολυαναμενόμενο The French Dispatch του Wes Anderson θα ξεκινήσει προβολές στις 16 Οκτωβρίου, το West Side Story του Steven Spielberg στις 18 Δεκεμβρίου και το The Last Duel του Ridley Scott ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου.

Τέλος, άγνωστες παραμένουν οι ημερομηνίες πρεμιέρας για τις ταινίες Antlers, The New Mutants και Woman in the Window, την ώρα που τελικά το Artemis Fowl θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στο Disney+ μέσα στο καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος