Οι νέες ημερομηνίες πρεμιέρας για τα blockbusters της Disney

Από την τέταρτη φάση του MCU μέχρι το "West Side Story" του Steven Spielberg.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 06 Απριλίου 2020

Από τους κλειστούς κινηματογράφους και την αναβολή εξόδου ταινιών στις αίθουσες μέχρι τη διακοπή γυρισμάτων. Η παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου μετρά τις πληγές της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ως εκ τούτου, τα στούντιο παραγωγής ανακοινώνουν τις αλλαγές στον προγραμματισμό τους, όσον αφορά τις πρεμιέρες πολυαναμενόμενων φιλμ.

Σ' αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η Disney, που ανακοίνωσε πρόσφατα το ανανεωμένο πρόγραμμά της με τις νέες ημερομηνίες εξόδου των blockbusters που είχε στα σκαριά, αρχής γενομένης με την τέταρτη φάση του MCU -του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel- με το Black Widow να παίρνει τη θέση του The Eternals και να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο στις 12 Φεβρουαρίου του 2021, την ημερομηνία που θα έβγαινε το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, τα γυρίσματα του οποίου σταμάτησαν εξαιτίας της καραντίνας. Η καινούργια ημερομηνία ορίστηκε για τις 7 Μαΐου του 2021, όταν θα κυκλοφορούσε δηλαδή το sequel του Doctor Strange. Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα ανοίξει αυλαία στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου του 2021 αντί του Thor: Love And Thunder που μεταφέρθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2022, ενώ η Mulan θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων προβολές κανονικά στις 24 Ιουλίου.

Η πρεμιέρα του Black Panther 2 παραμένει στην αρχική της ημερομηνία -8 Μαΐου 2022-, όχι όμως και του Captain Marvel που μεταφέρθηκε δυο εβδομάδες αργότερα, στις 8 Ιουλίου 2022.

Μερικές ακόμα νέες ημερομηνίες

Το Jungle Cruise μεταφέρεται για τις 30 Ιουλίου του 2021, το Indiana Jones 5 για τις 29 Ιουλίου του 2022 και το Free Guy με τον Ryan Reynolds για τις 11 Δεκεμβρίου του 2020. Όσον αφορά το πολυαναμενόμενο The French Dispatch του Wes Anderson θα ξεκινήσει προβολές στις 16 Οκτωβρίου, το West Side Story του Steven Spielberg στις 18 Δεκεμβρίου και το The Last Duel του Ridley Scott ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου.

Τέλος, άγνωστες παραμένουν οι ημερομηνίες πρεμιέρας για τις ταινίες Antlers, The New Mutants και Woman in the Window, την ώρα που τελικά το Artemis Fowl θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στο Disney+ μέσα στο καλοκαίρι.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλύτερες ταινίες του Netflix, αλφαβητικά

Ένας χρήστης του Twitter έφτιαξε τον πιο χρηστικό οδηγό για την πλατφόρμα.

Οι "Όρνιθες" του Μπάμπη Μακρίδη κάνουν πρεμιέρα στο ψηφιακό κανάλι της Στέγης

Μένουμε μέσα, αλλά το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει στις οθόνες μας μία ταινία σε πανελλήνια πρεμιέρα, πριν καν προβληθεί στις αίθουσες.