Σίγουρα, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που ακόμη δεν έχει πειστεί από τις φιλότιμες προσπάθειες του Sonyverse να γίνει ανταγωνιστικό δημιουργώντας τους δικούς του υπερήρωες. Αν λοιπόν, οι Venom και Morbius δε σε ενθουσίασαν, μάλλον η Madame Web είναι αυτή που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.

Οι πρώτες πληροφορίες

Ήταν Φεβρουάριος όταν το Deadline μας ενημέρωσε πως η Dakota Johnson θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στην εχθρό του Spider-Man. Στα κόμικς, η Madame Web συνήθως απεικονίζεται ως μία ηλικιωμένη γυναίκα που γεννήθηκε τυφλή, αλλά με μία πάθηση που ονομάζεται myasthenia gravis που της προσδίδει διορατικότητα. Η νέα του πληροφορία αφορά στο cast της ταινίας.

Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που φέρονται να έχουν ήδη υπογράψει εκτός της Johnson, είναι η Sydney Sweeney που έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται μετά την επιτυχία του Euphoria. H εντυπωσιακή ηθοποιός προφανώς επιθυμεί το αμέσως επόμενό της βήμα να είναι επίσης επιτυχημένο και μάλλον ποντάρει στον κόσμο των υπερηρώων για να το καταφέρει.

>Διάβασε ακόμη: Sydney Sweeney, τραβώντας και πάλι την προσοχή

Μεταξύ μας, πολύ καλά κάνει. Για παράδειγμα, ως Black Cat θα διέπρεπε ή -γιατί όχι;- εξαιρετικά θα τα πήγαινε και ως αντίπαλο δέος της Madame Web ως γυναίκα-αράχνη. Βέβαια, τι ακριβώς έχει κατά νου η Sony κανείς δεν ξέρει, διότι υπάρχει ένα ηλικιακό χάσμα μεταξύ της 32χρονης Johnson και της γηραιότερης Madame Web.

"Λόγω της ηλικίας της και της ιατρικής της κατάστασης, η Madame Web δεν πολέμησε ποτέ ενεργά εναντίον κακοποιών" προσθέτει το ρεπορτάζ του Deadline. "Για το λόγο αυτό, πηγές τόνισαν ότι είναι πιθανό το πρότζεκτ να μετατραπεί σε κάτι άλλο. Οι γνώστες λένε ότι λόγω των μεταφυσικών της δυνάμεων, είναι ουσιαστικά η εκδοχή του Doctor Strange της Sony", προσθέτει το δημοσίευμα. 

Μέχρι στιγμής, το Madame Web δεν έχει αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά εικάζουμε ότι η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί είτε στα τέλη του 2023 είτε στις αρχές του 2024. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.