Όλοι μιλούν για το soundtrack του Venom 2

Η ταινία κάνει σήμερα πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Μόλις σήμερα, διάβασες εδώ, στο Esquire ότι το Venom: Let There Be Carnage κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ειδική μνεία όμως, πρέπει να γίνει στο τραγούδι που ακούγεται στην ταινία και που ήδη συζητιέται πάρα πολύ. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Όπου βάζει το χέρι του ο Eminem, η επιτυχία είναι σχεδόν εγγυημένη εκ των προτέρων, άρα το ίδιο συμβαίνει και στο κομμάτι του Venom 2. Στην προκειμένη περίπτωση, στο Last One Standing συμπράττει μαζί με τους Polo G και Mozzy, ενώ τα αιθέρια φωνητικά ανήκουν στη Skylar Grey. 

Η ταινία

Στην ταινία βλέπουμε τον Tom Hardy να επιστρέφει ως ο αντιήρωας Venom -o οποίος παρεμπιπτόντως προσπαθεί να μάθει να ζει με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις του- και να τα βάζει με τον Carnage, δηλαδή το Woody Harrelson που ζει μία από τα ίδια, περίπου τουλάχιστον.

Τη σκηνοθεσία του Venom: Let There Be Carnage υπογράφει ο Andy Serkis, ενώ τους Tom Hardy και Woody Harrelson πλαισιώνουν οι Michelle Williams και Naomi Harris. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.