Το Business of Fashion Academy έρχεται στις 22 Οκτωβρίου

Πόσο έτοιμος είσαι να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη δημιουργία και την προώθηση ενός brand;

Γράφει: Esquire Editors 02 Οκτωβρίου 2018

Το Business of Fashion Academy (BFA) δημιουργήθηκε από τον Costantino Roselli, best selling συγγραφέα και brand building expert, συνιδρυτή του branding agency Weird Authentic People, και από τη Joy Koumentakou, δύο φορές βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας και fashion coach, συνιδρύτρια της πλατφόρμας υπηρεσιών μόδας Ready For Fashion Show, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκπαιδευτικό φορέα με πάνω από 60 χρόνια παρουσία στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τις Αττικές Εκδόσεις και πιο συγκεκριμένα από τους τίτλους Esquire, Madame Figaro και MissBloom.gr.

Το Fashion Marketing course είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 50+ ωρών, το οποίο ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου.

"Δημιουργήσαμε το Business of Fashion Academy με το πάθος να δημιουργούμε και να χτίζουμε brands, προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο. Αν μοιράζεστε το ίδιο πάθος με εμάς, ελάτε μαζί μας", δηλώνουν οι Koumentakou και Roselli, που θα μοιραστούν μαζί σου μυστικά του fashion branding και marketing για τη δημιουργία ξεχωριστών brands.

Πώς θα το πετύχουν αυτό;

  • Θα εστιάσουν σε πληροφορίες που δεν μπορείς να βρεις με ένα απλό google search. Θα σου προσφέρουν γνώση βασισμένη σε πραγματικά case studies και εργαλεία δοκιμασμένα από μεγάλα brands
  • Θα μοιραστούν μαζί σου την εμπειρία που αποκόμισαν δουλεύοντας με διεθνή και ελληνικά Fashion Brands και ανθρώπους της μόδας μέρα με τη μέρα
  • Με συνέργειες που θα σε φέρουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου και θα σου δείξουν στην πράξη τι πραγματικά συμβαίνει στο "backstage”

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη δημιουργία και την προώθηση ενός brand;

Δήλωσε συμμετοχή στο Fashion Marketing Course, το πρώτο course του Business of Fashion Academy τώρα.

Η προνομιακή τιμή ισχύει μέχρι 5/10/2018.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς το Starfleet Academy κέρδισε το κοινό του Star Trek

Πολλοί σκέφτηκαν πως θα είναι μια αποτυχία. Τελικά τα νούμερα και οι ερμηνείες απέδειξαν ακριβώς το αντίθετο.

Οι ηθοποιοί που ενέπνευσαν τον Robert De Niro

Μια ματιά στην εντυπωσιακή καριέρα του Robert De Niro, στις εμβληματικές συνεργασίες του και στους ηθοποιούς που επηρέασαν τη διαδρομή του στον κινηματογράφο.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Έχουμε νέα για τις απαιτήσεις του Crimson Desert

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το hardware πριν παίξεις τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Το ''Y: Marshals'' του Yellowstone κατάφερε να κερδίσει το κοινό

Η νέα σειρά του Taylor Sheridan επεκτείνει το σύμπαν του Yellowstone, φέρνοντας περισσότερη δράση και μια διαφορετική προσέγγιση στην ιστορία του Kayce Dutton.

Το νέο GTA 6 θα κυκλοφορήσει την Ημέρα του Άντρα

19 Νοεμβρίου και από ότι φαίνεται είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Anya Taylor-Joy τι δουλειά έχεις εσύ με τον Gollum;

Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία Lord of the Rings: Hunt for Gollum