Η γυναίκα που ξεσκέπασε τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η σχέση μαζί του, η αγάπη της για τα παιδιά, τα σκοτεινά μυστικά και οι απειλές για τη ζωή της.

Γράφει: Esquire Editors 23 Φεβρουαρίου 2021

Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσε η μυστηριώδης γυναίκα, η οποία με την κατάθεσή της στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, στην ουσία ξεσκέπασε και "έκαψε" τον Δημήτρη Λιγνάδη. Χωρίς την ιδιότητα του θύματος, αλλά με αυτή του προσώπου από το πολύ στενό περιβάλλον του Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε όσα χρειάζονταν στον εισαγγελέα για να "δέσει" τις κατηγορίες.

Η κατάθεση διήρκησε πολλές ώρες και με την ολοκλήρωσή της, η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, επιλέγοντας να εξέλθει αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας.

"Είμαι μητέρα, ήθελα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου"

Η εν λόγω μάρτυρας μίλησε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη η οποία μετέδωσε στην εκπομπή του STAR, τα όσα της μετέφερε η γυναίκα.

"Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου" είπε, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το είδος της σχέσης που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η σχέση και οι απειλές για τη ζωή της

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 41χρονη γυναίκα που γνώριζε όσο λίγοι τη δράση του σκηνοθέτη. Γνωρίστηκαν το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και είχαν σχέση για πολλά χρόνια, μέχρι το 2017. Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν, αντέδρασε.

Στην κατάθεσή της, η εν λόγω γυναίκα φαίνεται να υποστήριξε πως "το 2016 του είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’".

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

Από: Thetoc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Κομισιόν εξετάζει την απαγόρευση του TikTok Lite

Η TikTok έχει πλέον προθεσμία έως τις 23 Απριλίου για να υποβάλει την έκθεση αξιολόγησης κινδύνου στην Επιτροπή.

Ο δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος κλιμακώνεται ταχύτερα από τον πρώτο

Ποιες είναι όμως οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του Πρώτου και του Δεύτερου Ψυχρού Πολέμου;

O Στέφανος Κασσελάκης μιλά για τη σχέση του με τη θρησκεία

″Δεν έχουν συνηθίσει από έναν πολιτικό να είναι αυθεντικός και ειλικρινής και ρομαντικός κλπ.", λέει ο κ. Κασσελάκης.

Ο 'εφιάλτης' της Tesla

Αν τα πράγματα για την Tesla είναι τόσο άσχημα, γιατί η αποτίμηση παραμένει τόσο υψηλή;

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης με την δεντροφύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια & Μάνη

Η Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου αποτελεί μια ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, μια ευκαιρία να εμπνευστούμε, να δράσουμε και να αφήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στον πλανήτη.

Η ρωσική προπαγάνδα κατά της Ουκρανίας χρησιμοποιεί AI

Οι προσπάθειες ρωσικής επιρροής έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο να στρέψουν την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ κατά της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ.