Η γυναίκα που ξεσκέπασε τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η σχέση μαζί του, η αγάπη της για τα παιδιά, τα σκοτεινά μυστικά και οι απειλές για τη ζωή της.

Γράφει: Esquire Editors 23 Φεβρουαρίου 2021

Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσε η μυστηριώδης γυναίκα, η οποία με την κατάθεσή της στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, στην ουσία ξεσκέπασε και "έκαψε" τον Δημήτρη Λιγνάδη. Χωρίς την ιδιότητα του θύματος, αλλά με αυτή του προσώπου από το πολύ στενό περιβάλλον του Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε όσα χρειάζονταν στον εισαγγελέα για να "δέσει" τις κατηγορίες.

Η κατάθεση διήρκησε πολλές ώρες και με την ολοκλήρωσή της, η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, επιλέγοντας να εξέλθει αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας.

"Είμαι μητέρα, ήθελα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου"

Η εν λόγω μάρτυρας μίλησε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη η οποία μετέδωσε στην εκπομπή του STAR, τα όσα της μετέφερε η γυναίκα.

"Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου" είπε, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το είδος της σχέσης που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η σχέση και οι απειλές για τη ζωή της

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 41χρονη γυναίκα που γνώριζε όσο λίγοι τη δράση του σκηνοθέτη. Γνωρίστηκαν το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και είχαν σχέση για πολλά χρόνια, μέχρι το 2017. Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν, αντέδρασε.

Στην κατάθεσή της, η εν λόγω γυναίκα φαίνεται να υποστήριξε πως "το 2016 του είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’".

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

Από: Thetoc.gr

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Επικαιρότητα