Το Twitter απαντά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια δεν θέλει να βλέπει γυναίκες με τρίχες, ραγάδες, πανάδες και κυτταρίτιδα. Το Twitter τη βάζει στη θέση της.

Γράφει: Esquire Editors 01 Ιουνίου 2021

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα άθλια σχόλια για κιλά της Παπαρίζου στη Eurovision, η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποια είναι γνωστή για τις εμπρηστικές τοποθετήσεις της, θεώρησε καλό να τα βάλει με τις γυναίκες που δεν προσέχουν την εμφάνισή τους, που έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα και τρίχες στο σώμα τους και τα προβάλλουν, τις οποίες στοχοποιεί γιατί την ενοχλούν και χαλάνε την αισθητική της.

Αν και μόλις 30 ετών, οι απόψεις της μας γυρίζουν πίσω πολλά χρόνια και όπως είναι φυσικό έχουν προκαλέσει αίσθηση και πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

Στην πυρά οι αξύριστες με ραγάδες και κυτταρίτιδα

Αυτή τη φορά η πολιτευτής της ΝΔ έβαλε στο στόχαστρο τις γυναίκες που προβάλουν αξύριστα σημεία του σώματος τους σε φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media, ενώ επέκρινε και το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες επιλέγουν να ντυθούν ή να βαφτούν όπως μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο "Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο "πρότυπο" ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν".

"Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν, ή να αρέσουν.

Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι γυναίκα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου εγώ γιατί πρέπει να το δω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και φυσιολογικό.

Δεν είναι. Είναι άσχημο.

Και βλέπουμε από την άλλη τους άνδρες να γέρνουν προς την γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα, που πολλές φορές είναι ανδρικά ρούχα και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι αποκρουστικό και για τις γυναίκες και για τους άνδρες.

Μία νοσηρή μειοψηφία που δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και όσοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη γιατί αυτό που αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη, είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της".

Οργή στο twitter

Οι απόψεις της Λατινοπούλου έχουν εκνευρίσει πολλούς και το twitter έχει ήδη πολλά σχόλια για την αψυχολόγητη αυτή τοποθέτησή της.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Έφυγε από τη ζωή ο James Van Der Beek, ο πρωταγωνιστής του Dawson's Creek

Ο ηθοποιός που έγινε το σύμβολο της ανήσυχης τηλεοπτικής εφηβείας έφυγε στα 48 του, αφήνοντας πίσω του έξι παιδιά και μια σύζυγο, αλλά και μια γενιά που μεγάλωσε μαζί του.

Για ποιους λόγους πρέπει να μας εμπνέει ο Ιωάννης Καποδίστριας

Το πραγματικό κληροδότημα του Κυβερνήτη που γεννήθηκε σαν σήμερα, είναι το πώς επέλεξε να δει ένα λαό που δεν κατάφερε να αντικρίσει τον ίδιο του τον εαυτό.

Έφυγε από τη ζωή ο Brad Arnold, ο τραγουδιστής των 3 Doors Down

Η ροκ σκηνή θρηνεί για την απώλεια μιας από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές των ᾽00s. Η φωνή του Here Without You σίγησε στα 47 της χρόνια, μερικούς μήνες μετά τη διάγνωση καρκίνου στα νεφρά.

Ο Donald Trump δημοσίευσε βίντεο με τους Barack και Michelle Obama ως πιθήκους (video)

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μαλωμένος με την πολιτική ορθότητα, αλλά εδώ μιλάμε για ξεκάθαρο ρατσισμό. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Truth Social προκάλεσε σάλο διότι λοιδορεί το ζεύγος Obama.

Σε άλλα νέα, έφηβοι εκτελούνται στη Βόρεια Κορέα επειδή βλέπουν Squid Game και ακούν K-Pop

Οι καταθέσεις αναφέρουν επίσης ότι μαθητές αναγκάζονταν να παρακολουθούν δημόσιες εκτελέσεις ως μέρος της λεγόμενης "ιδεολογικής εκπαίδευσης", του στυλ δες τι θα σου συμβεί αν δε συμμορφωθείς.

Αυτό το νησί αλλάζει χώρα κάθε εξάμηνο

Υπάρχει ένα νησί στην Ευρώπη που ζει με δύο ημερολόγια και δύο διοικήσεις. Μικρό, ακατοίκητο και σχεδόν άγνωστο, κουβαλά μια ιστορία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Γραφει Τιμος Σαλαμες