Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip

O 34χρονος ράπερ Mad Clip έφυγε από τη ζωή όταν η Porsche του προσέκρουσε σε δέντρο στη Λ. Βουλιαγμένης.

Γράφει: Esquire Editors 02 Σεπτεμβρίου 2021

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον γνωστό ράπερ Mad Clip.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 34χρονος καλλιτέχνης είναι νεκρός. Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, κοντά στο Καβούρι, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα. Η πρόσκρουση, όπως αναφέρει το Thetoc.gr, ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που το κανονικό του όνομα είναι Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γνωστός ράπερ επέστρεφε από γάμο, όπου είχε ανεβάσει αρκετά stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) (Νέα Υόρκη, 25 Μαΐου 1987) (Αθήνα, 02 Σεπτεμβρίου 2021) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, είχαν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: "Μπορεί" με την Ελένη Φουρέιρα, "Κότερα", "Hustla", "Baby", "Ελπίδα".

 

> Διάβασε ακόμη: Συναγερμός ΠΟΥ για τη μετάλλαξη Mu

> Διάβασε ακόμη: Το ιστορικό ρεκόρ θανάτων του 2021

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Κομισιόν εξετάζει την απαγόρευση του TikTok Lite

Η TikTok έχει πλέον προθεσμία έως τις 23 Απριλίου για να υποβάλει την έκθεση αξιολόγησης κινδύνου στην Επιτροπή.

Ο δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος κλιμακώνεται ταχύτερα από τον πρώτο

Ποιες είναι όμως οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του Πρώτου και του Δεύτερου Ψυχρού Πολέμου;

O Στέφανος Κασσελάκης μιλά για τη σχέση του με τη θρησκεία

″Δεν έχουν συνηθίσει από έναν πολιτικό να είναι αυθεντικός και ειλικρινής και ρομαντικός κλπ.", λέει ο κ. Κασσελάκης.

Ο 'εφιάλτης' της Tesla

Αν τα πράγματα για την Tesla είναι τόσο άσχημα, γιατί η αποτίμηση παραμένει τόσο υψηλή;

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης με την δεντροφύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια & Μάνη

Η Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου αποτελεί μια ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, μια ευκαιρία να εμπνευστούμε, να δράσουμε και να αφήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στον πλανήτη.

Η ρωσική προπαγάνδα κατά της Ουκρανίας χρησιμοποιεί AI

Οι προσπάθειες ρωσικής επιρροής έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο να στρέψουν την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ κατά της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ.