Ο προκλητικός Μπάμπης Παπαδημητρίου

"Σε βάζουν σε ΜΕΘ πριν σε παραδώσουν στο Θεό". Προκαλεί και πάλι ο βουλευτής.

Γράφει: Esquire Editors 25 Νοεμβρίου 2021

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου "χτύπησε” για ακόμα μια φορά. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που πολλές φορές με τις άστοχες δηλώσεις του έχει προκαλέσει αμηχανία και προβληματισμό στη ΝΔ, αυτή τη φορά τα έβαλε με τις ΜΕΘ και τους διασωληνωμένους στην πιο άκαιρη στιγμή, αφού σε καθημερινή βάση μετράμε δεκάδες νεκρούς από την πανδημία.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μια φορά ξέχασε πως είναι βουλευτής και όχι δημοσιογράφος ή σχολιαστής και ανέφερε πως οι ελλείψεις και οι καθυστερήσεις στις ΜΕΘ είναι "ψευδοπροβλήματα".

Εκτός πραγματικότητας;

"Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί κύριε Καλαματιανέ, εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού. Δε χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που λέτε”.

> Διάβασε ακόμη: Αντιεμβολιαστές, μία αλλόκοτη περίπτωση

Αυτό όμως που άφησε τους πάντες εμβρόντητους ήταν η άποψη του για όσους διασωληνώνονται, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους χαρακτήρισε μελλοθάνατους.

"Πουλάτε ψεύτικη ελπίδα. Λέτε "αν μπεις στη ΜΕΘ θα σωθείς", τη στιγμή που γνωρίζετε ότι...Πότε μπαίνει στη ΜΕΘ κάποιος; Πότε αποφασίζει ο γιατρός να τον βάλει στη ΜΕΘ; Όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Εκεί σαν να τον παραδίδει (ο γιατρός) στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ".

Μάλιστα τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τις ελλείψεις στις ΜΕΘ τις χαρακτήρισε "μαρκετίστικο εύρημα", προκειμένου να ασκηθεί κριτική στην κυβέρνηση.

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Παπαδημητριου αδιανόητο. "Με 612 διασωληνωμένους η κυβέρνηση συμφωνεί με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει "όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα"; Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ προσβάλλοντας τους υγειονομικούς και τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δίνουν τη μάχη;”.

Με πλούσιο παρελθόν

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ ξαφνιάζει ή και σοκάρει με τις δηλώσεις του, είτε αφορούν στην εσωτερική επικαιρότητα είτε στο εξωτερικό, προκαλώντας πρόβλημα στο κόμμα του.

Τον περασμένο Ιούλιο την ώρα που ο αριθμός των νεκρών στην Γερμανία από τις καταστροφικές πλημμύρες προσέγγιζε τους 150 και οι αγνοούμενοι ήταν χιλιάδες, ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι "είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Μας λέγανε κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας".

 

Ο κύριος Μπάμπης μας μας μαθαίνει οτι οι διασωληνώσεις γίνονται εκτος ΜΕΘ, και ναι, έχουμε κρεβάτια στις ΜΕΘ αλλα δεν έχουμε, αλλα έχουμε. 🤣🤣🤬

Posted by Μόνο Ψέματα on Wednesday, November 24, 2021

Τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσε επιχειρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορήσει τη Νέα Δημοκρατία ότι βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό" το νερό και ετοιμάζει νέες επιβαρύνσεις για τα νοικοκυριά, αφού μιλώντας στην υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, ανέφερε ότι "το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα".

Τον Ιούλιο του 2019 λίγο μετά την εκλογική νίκη της νέας Δημοκρατίας και την εκλογή του στο αξίωμα του βουλευτή ο κύριος Παπαδημητρίου σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι έκανε λόγο για μπάφους στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ .

"Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους".

> Διάβασε ακόμη: Δέκα δύσκολες ημέρες για το lockdown των ανεμβολίαστων

Η δήλωση όμως που είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών έγινε το 2013 όταν ήταν ακόμη δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με μια σοβαρή Χρυσή Αυγή.

"Αφού κε. Μηλιέ θέλετε το ΚΚΕ, πάρτε το… αλλά τότε, γιατί μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην την δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συνέβη χθες στην Νορβηγία – μία συντηρητική συμμαχία;"

Από: Thetoc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Κομισιόν εξετάζει την απαγόρευση του TikTok Lite

Η TikTok έχει πλέον προθεσμία έως τις 23 Απριλίου για να υποβάλει την έκθεση αξιολόγησης κινδύνου στην Επιτροπή.

Ο δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος κλιμακώνεται ταχύτερα από τον πρώτο

Ποιες είναι όμως οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του Πρώτου και του Δεύτερου Ψυχρού Πολέμου;

O Στέφανος Κασσελάκης μιλά για τη σχέση του με τη θρησκεία

″Δεν έχουν συνηθίσει από έναν πολιτικό να είναι αυθεντικός και ειλικρινής και ρομαντικός κλπ.", λέει ο κ. Κασσελάκης.

Ο 'εφιάλτης' της Tesla

Αν τα πράγματα για την Tesla είναι τόσο άσχημα, γιατί η αποτίμηση παραμένει τόσο υψηλή;

To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης με την δεντροφύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια & Μάνη

Η Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου αποτελεί μια ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, μια ευκαιρία να εμπνευστούμε, να δράσουμε και να αφήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στον πλανήτη.

Η ρωσική προπαγάνδα κατά της Ουκρανίας χρησιμοποιεί AI

Οι προσπάθειες ρωσικής επιρροής έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο να στρέψουν την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ κατά της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ.