O Dani Alves συνελήφθη για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Οι Αρχές της Βαρκελώνης προχώρησαν στη σύλληψή του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα σε κλαμπ της πόλης.

Γράφει: Esquire Editors 20 Ιανουαρίου 2023

Ο Dani Alves συνελήφθη και κρατείται από τις καταλανικές Αρχές, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα, σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης.

Ειδικότερα, ο 39χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και από την πρώτη στιγμή και υποστηρίζει πως δεν ακούμπησε τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Το φερόμενο ως θύμα της επίθεσης υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος την ακούμπησε κάτω από τα εσώρουχα, χωρίς τη συναίνεσή της. Όλα συνέβησαν στις 30 Δεκεμβρίου και από τότε οι αρχές ερευνούσα την καταγγελία της συγκεκριμένης γυναίκας. Τις τελευταίες ημέρες κατέθεσαν μάρτυρες και υπάλληλοι του νυχτερινού μαγαζιού.

Η δήλωση Alves

Ο Dani Alves είχε δηλώσει για το περιστατικό: "Ήμουν σε εκείνο το κέντρο και διασκέδαζα με φίλους. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως λατρεύω να χορεύω και το έκανα χωρίς να παραβιάζω τον χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν παραβίασα ποτέ τον χώρο της. Δε θα το έκανα ποτέ αυτό, προς Θεού".

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι πρωτιές στις δημοσκοπήσεις των Ευρωεκλογών

Όσα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

'Ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία', λένε οι επιστήμονες

Σημαντική πλειοψηφία εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασθενειών προβλέπει την επόμενη πανδημία.

Γραφει Παυλος Κρουστης