'Έφυγε' από τη ζωή η Tina Turner

Στα 83 της χρόνια μετά από "μάχη" με μακροχρόνια ασθένεια.

Θλίψη στους λάτρεις της μουσικής παγκοσμίως προκαλεί η είδηση ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια Tina Turner πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ένας από τους εκπροσώπους της, σύμφωνα με το Reuters.

"Η Tina Turner, η "βασίλισσα του Rock’n Roll” έφυγε σήμερα ειρηνικά, σε ηλικία 83 ετών, καθώς έδινε μάχη για την υγεία της εδώ και χρόνια. Πέθανε στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο", αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Tina Turner, που συχνά αποκαλούνταν "βασίλισσα του ροκ εν ρολ", ήταν μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων στον κόσμο, γνωστή για επιτυχίες όπως το "What's Love Got to Do with It" και το "(Simply) The Best".

Η Tina Turner γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1939 στο Νάτμπους του Τενεσί των ΗΠΑ. Έγινε γνωστή κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1960 ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος "Ike & Turner Revue", όμως στη συνέχεια ακολούθησε σόλο πορεία.

Η "βασίλισσα του Rock ‘N’ Roll" αφήνει πίσω της τρία παιδιά και τον σύζυγό της Erwin Bach. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Ike Turner, ο οποίος πέθανε το 2007.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο μεγαλύτερος γιος της Turner, ο Ronnie, πέθανε σε ηλικία 62 ετών από επιπλοκές που προκλήθηκαν από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση και τα προβλήματα υγείας

Ο μουσικός θρύλος πριν από δύο χρόνια, μιλώντας σε ντοκιμαντέρ του HBO, παραδέχθηκε ότι εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει μετατραυματικό στρες, αποτέλεσμα των πολλών ετών κακοποίησης στον γάμο της με τον Ike Turner, τον οποίο χώρισε το 1978.

Το 2013 έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Erwin Bach και το 2016 διεγνώσθη με καρκίνου του εντέρου. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με το συκώτι της.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι πρωτιές στις δημοσκοπήσεις των Ευρωεκλογών

Όσα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

'Ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία', λένε οι επιστήμονες

Σημαντική πλειοψηφία εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασθενειών προβλέπει την επόμενη πανδημία.

Γραφει Παυλος Κρουστης