Το γεύμα του Στέφανου Κασσελάκη με τους νεοσύλλεκτους μετά την παρέλαση

Πού βρέθηκε ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης;

Γράφει: Esquire Editors 26 Μαρτίου 2024

Σε ψαροταβέρνα στη Βοιωτία, σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, γευμάτισε ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με νεοσύλλεκτους, μετά την παρέλαση στη Θήβα για την 25η Μαρτίου.

Όπως μετέδωσε το Star, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συζήτησε με τον κόσμο στην ψαροταβέρνα όπου πήγε με τους υπόλοιπους φαντάρους, οι οποίοι έλαβαν τιμητική έξοδο επειδή συμμετείχαν στο άγημα της 25ης Μαρτίου.

Επέλεξαν να φάνε, όχι μέσα στην πόλη, αλλά σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, περίπου μισή ώρα από τη Θήβα, στον Άγιο Βασίλειο Καπαρελίου, για να είναι πιο απομονωμένοι. Φυσικά και εκεί δεν πέρασε απαρατήρητος, καθώς όλοι τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανταποκρίθηκε εγκάρδια και αφιέρωσε χρόνο σε όποιον ήθελε να του μιλήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η θητεία 20 ημερών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται σε πέντε μέρες και την Παρασκευή 29 Μαρτίου αναμένεται να ορκιστεί, που είναι και η μέρα των γενεθλίων του.

Από: TheToc.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.