"Οι επόμενοι δύο μήνες είναι τόσο κρίσιμοι που θα τους θυμόμαστε για πάντα"

Ο Έλληνας καθηγητής του Imperial College London, Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος, με ανάρτηση του στο facebook ζητά από τους πολίτες να μπουν σε καραντίνα οικειοθελώς.

Γράφει: Esquire Editors 13 Μαρτίου 2020

Ο καθηγητής του λονδρέζικου πανεπιστήμιου Imperial College, Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος, έκανε μία μακροσκελή και πολύ αναλυτική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σε ένα κείμενο που τοποθετεί την πανδημία του κορονοϊού στην πραγματική της, πολύ σοβαρή, διάσταση. 

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος προειδοποιεί ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι τόσο κρίσιμοι που ο πλανήτης θα τους θυμάται για πάντα, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να μπει οικειοθελώς σε καραντίνα. Συγκεκριμένα εξηγεί ότι αν όλοι θέσουμε τους εαυτούς μας σε κατ' οίκον περιορισμό τότε θα καταφέρουμε να επιβραδύνουμε σημαντικά την εξάπλωση του ιού, φρενάροντας την πορεία του. Διαβάστε τα όσα έγραψε στο facebook.

Η συνέχεια στο womantoc.gr.


Φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.