Η Νέα Υόρκη στα χρόνια του κορονοϊού

Ένας Έλληνας που ζει και εργάζεται εδώ και εφτά χρόνια στο Μεγάλο Μήλο περιγράφει τις νέες, παράξενες ημέρες εν μέσω καραντίνας.

Γράφει: Esquire Editors 18 Μαρτίου 2020

Ήταν το πανδαιμόνιο και η εξόχως άφθονη δεκαετία του ’90 που μας βρήκε με τον Χρήστο να δουλεύουμε στα λαϊφστάιλ περιοδικά, ήταν το χρηματιστήριο στα ύψη και τα 20 κάτι χρόνια μας που δεν υπέμεναν κανέναν ζυγό, καμία σκιά. Ήμασταν ελεύθεροι, παρτάραμε, ταξιδεύαμε, τρώγαμε στα fancy resto, γευόμασταν τη ζωή. Μια ζωή διαφορετική από αυτή των γονιών μας, πιο ανθρωποκεντρική και μακριά από κάθε υπαρξιακό φόβο.

Το μόνο που μπορούσε να μας "χαλάσει" ήταν οι απέλπιδοι έρωτες και τα deadlines για τα κείμενα, στη δουλειά, μια δουλειά που έμοιαζε περιούσια, με μισθούς που αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο και πραγματική σύνδεση των συναδέλφων μεταξύ τους. Δύο δεκαετίες μετά και ενώ έχουν συμβεί πολλά -υπέροχα αλλά και σκοτεινά-, ο Χρήστος Γεωργαλάς, μου στέλνει ένα γράμμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου ζει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, περιγράφοντάς μου την ζωή πίσω από την παγκόσμια πανδημία, ενώ ο κόσμος αλλάζει.

Η συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.