Στις ΗΠΑ ξυπνούν μνήμες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Συνεργεία εργάζονται νυχθημερόν και σκάβουν ομαδικούς τάφους στην Νέα Υόρκη.

Γράφει: Esquire Editors 10 Απριλίου 2020

Ένα βίντεο από drone ζωντάνεψε τις χειρότερες στιγμές στην Αμερική αλλά και στην ανθρωπότητα γενικότερα, όταν χιλιάδες νεκροί θάβονταν σε ομαδικούς τάφους, κυρίως κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Τα συνεργεία σκάβουν ομαδικούς τάφους και τοποθετούν ορισμένα μόνο από τα χιλιάδες θύματα του κορονοϊού στη Νέα Υόρκη, σε έκταση στο Hart Island.

 
Footage Shows NYC Workers Bury Bodies on Hart Island

This drone footage captures NYC workers burying bodies in a mass grave on Hart Island, just off the coast of the Bronx. For over a century, the island has served as a potter’s field for deceased with no known next of kin or families unable to pay for funerals.

Posted by NowThis on Thursday, April 9, 2020

Τραγική σύμπτωση, το Hart Island, το νεκροταφείο του νησιού στη Νέα Υόρκη, χρησίμευε προκειμένου να ταφούν εκείνοι οι άνθρωποι που δεν είχαν συγγενείς ή φίλους.

Στη Νέα Υόρκη των εκατομμυρίων κατοίκων, τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει από τα θύματα της πανδημίας και οι άνθρωποι που άφησαν την τελευταία τους πνοή μόνοι σε ένα νοσοκομείο, οδηγούνται σε ομαδικούς τάφους.

Από: thetoc.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Επικαιρότητα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Γκράφιτι στην εποχή του κορονοϊού, οι φωτογραφίες

Οι άνθρωποι δε θα σταματήσουν να εκφράζονται καλλιτεχνικά ό,τι και αν συμβεί.

Ο πλανήτης στην εντατική

Ο κόσμος πλησιάζει το συμβολικό όριο των 100.000 θανάτων με την οικονομική, κοινωνική και επισιτιστική κρίση να είναι προ των πυλών.