Ο Donald Trump έγινε παζλ

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημιούργησε ένα παζλ για τον εαυτό του, τα έσοδα της κυκλοφορίας του οποίου θα διατεθούν στην προεκλογική του εκστρατεία.

Όπως φαίνεται, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ενδιαφέρεται τόσο για το ότι οι νεκροί στις ΗΠΑ από τον κορονοϊό έχουν ξεπεράσει τις 80.000 και εξακολουθούν να αυξάνονται δραματικά, όσο για το ότι φροντίζει να... περνούν "καλά" οι Αμερικανοί στην καραντίνα.

Έτσι, ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παζλ με τον εαυτό του! Με φόντο τη σημαία των ΗΠΑ και τον ίδιο να στέκει στη γνωστή του πόζα, ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνει "Thumbs Up" προς τους Αμερικανούς, ενώ με Bold γραμματοσειρά σημειώνεται πως το παζλ κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Ο Donald Trump έγινε παζλ

Όπως σημειώνει ο Independent, μάλιστα, τα έσοδα από τις πωλήσεις του παζλ θα διατεθούν στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ. Με 35 δολάρια που κοστίζει το κάθε παζλ, έχει συγκεντρωθεί ήδη, από τις 31 Μαρτίου, το ποσό των 240.724.692 δολαρίων.

Από: thetoc.gr


Φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, οι γυναίκες που επιλέγουν 'σατράπηδες' φταίνε για την κακοποίησή τους

"Αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της, έτσι;".

Οι celebrities των Ευρωεκλογών

Εκτός από τους... συνήθεις υπόπτους πολιτικούς, πολλοί είναι και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που έρχονται από τον κόσμο της showbiz.

Τα 'σημάδια' στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη 'μίλησαν' για το μέλλον του

"Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος".

Mehmet Haberal ή αλλιώς, ο γιατρός από την Τουρκία που θα γίνει δεκτός στην Ακαδημία Αθηνών

Το βιογραφικό του και μόνο, η σπουδαία του συμβολή στην ιατρική επιστήμη στην Τουρκία θα δικαιολογούσε την τιμητική διάκριση αλλά, δεν είναι μόνο αυτό που έχει σημασία.