Día de los Muertos | Πώς θα γιορτάσεις την παραδοσιακή μεξικανική γιορτή στα καλύτερα μπαρ της πόλης

Η Jose Cuervo μας καλεί να γιορτάσουμε και φέτος την Ημέρα των Νεκρών στα αγαπημένα μας μπαρ.

Στην Αθήνα, mi amor. Η Αθήνα αυτό το φθινόπωρο για λίγες μόνο νύχτες βάζει τα γιορτινά της, καθώς η Jose Cuervo έχει αναλάβει να φέρει το Μεξικό και την Día de los Muertos στο ποτήρι μας. Η αγαπημένη γιορτή ταξιδεύει για μία εβδομάδα, από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου, μετά τις 20:00 σε επιλεγμένα bars με σκοπό να μας χαρίσει την πιο μεξικάνικη ιστορία που έχουμε ζήσει.

Δες παρακάτω τα bars τα οποία θα συμμετέχουν στην ενέργεια. Θα είμαστε κι εμείς εκεί και θα σε περιμένουμε!

Η συνέχεια στο Missbloom.gr x Day of the Dead by Jose Cuervo 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πάσχα στην Πάρο με την Grey Goose

Μοναδικές εικόνες από τo viral κυκλαδίτικο γλέντι στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κοκορέτσι είναι το πατροπαράδοτο ελληνικό μπραντς

Σε μια κοινωνία που τρώει αβγά με baby σπανάκι, αποφασίσαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Ο απόλυτος οδηγός σουβλίσματος του αρνιού για αρχάριους

Το σούβλισμα δεν είναι επιστήμη, αλλά μπορεί να φανεί μπέρδεμα στους νέους. Είμαστε εδώ για σένα ώστε να εντυπωσιάσεις με την πρώτη δαγκωνιά. Σιδεροκέφαλος.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Γιατί η μαγειρίτσα είναι το πιο παρεξηγημένο πιάτο του Πάσχα

Η μαγειρίτσα δεν είναι για όλους, αλλά όσοι την αγαπούν ξέρουν γιατί. Ένα αυθεντικό πασχαλινό πιάτο που συνδυάζει παράδοση, γεύση και έντονη εμπειρία.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Γιατί η μαγειρίτσα είναι το πιο παρεξηγημένο πιάτο του Πάσχα

Η μαγειρίτσα δεν είναι για όλους, αλλά όσοι την αγαπούν ξέρουν γιατί. Ένα αυθεντικό πασχαλινό πιάτο που συνδυάζει παράδοση, γεύση και έντονη εμπειρία.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Ο Θωμάς Μάτσας είναι ο γευσιπλάστης των αθηναϊκών hits

Ένας ιθύνων νους στις κουζίνες κάποιων εκ των δημοφιλέστερων γευστικών σημείων της πόλης αυτή τη στιγμή. Ο Θωμάς Μάτσας καταθέτει λίγη από τη δημιουργική του σοφία στο Esquire Greece.

Γραφει Μπαμπης Δουκας