 
                            Μια νέα απαλαυστική γεύση στα φυτικά επιδόρπια της Δωδώνης
Η Δωδώνη επεκτείνει τη γκάμα Φυτικών Επιδορπίων με την Απολαυστική Γεύση Πορτοκάλι - Περγαμόντο.
 
                        
                    Η Δωδώνη εμπλουτίζει τη σειρά των Δωδώνη Plant’d, λανσάροντας τη νέα γεύση του καλοκαιριού, το Δωδώνη Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο, με βάση τη βρώμη.
Επεκτείνοντας την επιτυχία των Δωδώνη Plant’d, των φυτικών επιδορπίων εξαίρετης ποιότητας, η οποία διέπεται από τα πιο αυστηρά πρότυπα, το Δωδώνη Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο αποτελεί ένα καινοτόμο mix γεύσεων, με αιθέρια εσπεριδοειδή αρώματα, προσφέροντας μια απόλυτα αναζωογονητική και ισορροπημένη γεύση με πλούσια υφή.
Η προσθήκη της νέας αυτής γεύσης, υπογραμμίζει την αφοσίωση της Δωδώνη στη συνεχή καινοτομία και την ικανοποίηση των συνεχώς εξελισσόμενων τάσεων και προτιμήσεων των καταναλωτών. Η αρμονική συγχώνευση του πορτοκαλιού και των μαγευτικών λουλουδένιων νοτών του περγαμόντου, συνοψίζει το πάθος της εταιρείας για τη δημιουργία εξαιρετικών φυτικών επιδορπίων που προσφέρουν μια άριστη γεύση και μια εναλλακτική επιλογή για τους καταναλωτές.
Η σειρά των φυτικών επιδορπίων Δωδώνη Plant’d είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά, καθώς αυτά παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση τη βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού, ενώ δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.
Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια Δωδώνη Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό, με την Δωδώνη να αποτελεί την πρώτη γαλακτοβιομηχανία στη χώρα μας που έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στη συσκευασία για τα φυτικά της επιδόρπια.
Τα νέα φυτικά επιδόρπια Δωδώνη Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο είναι ήδη διαθέσιμα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε μονά κύπελλα 150g το καθένα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Πορτοκάλι-Περγαμόντο ως την τελευταία προσθήκη στη σειρά Δωδώνη Plant'd. Με κύριο όραμα η Δωδώνη να αποτελεί την πρώτη επιλογή του καταναλωτή σε όλες σχεδόν τις διατροφικές του ανάγκες, ο εμπλουτισμός της κατηγορίας των φυτικών επιδορπίων μας, αποτελεί μέρος του πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχουμε δρομολογήσει και έλαβε χώρα στις σύγχρονες μονάδες παραγωγής που εγκαινιάσαμε πρόσφατα, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτή η γεύση αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ανώτερα φυτικά επιδόρπια που όχι μόνο ικανοποιούν τις αισθήσεις, αλλά και ευθυγραμμίζονται με την επιθυμία των καταναλωτών μας για βιωσιμότητα και ηθικές επιλογές. Στη Δωδώνη, πιστεύουμε ότι η απόλαυση δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεται. Με το Πορτοκάλι-Περγαμόντο, έχουμε συνδυάσει άψογα τις ζωντανές νότες εσπεριδοειδών με τη λεπτή, αρωματική ουσία του περγαμόντου, καταλήγοντας σε ένα επιδόρπιο που είναι πραγματικά ακαταμάχητο. Είμαστε σίγουροι ότι η νέα μας γεύση, θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους".
                        Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
                        
                        Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
                    
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα 
         
         
         
         
        