Μια νέα απαλαυστική γεύση στα φυτικά επιδόρπια της Δωδώνης

Η Δωδώνη επεκτείνει τη γκάμα Φυτικών Επιδορπίων με την Απολαυστική Γεύση Πορτοκάλι - Περγαμόντο.

Γράφει: Esquire Editors 19 Ιουνίου 2023

Η Δωδώνη εμπλουτίζει τη σειρά των Δωδώνη Plant’d, λανσάροντας τη νέα γεύση του καλοκαιριού, το Δωδώνη Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο, με βάση τη βρώμη.

Επεκτείνοντας την επιτυχία των Δωδώνη Plant’d, των φυτικών επιδορπίων εξαίρετης ποιότητας, η οποία διέπεται από τα πιο αυστηρά πρότυπα, το Δωδώνη Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο αποτελεί ένα καινοτόμο mix γεύσεων, με αιθέρια εσπεριδοειδή αρώματα, προσφέροντας μια απόλυτα αναζωογονητική και ισορροπημένη γεύση με πλούσια υφή.

Η προσθήκη της νέας αυτής γεύσης, υπογραμμίζει την αφοσίωση της Δωδώνη στη συνεχή καινοτομία και την ικανοποίηση των συνεχώς εξελισσόμενων τάσεων και προτιμήσεων των καταναλωτών. Η αρμονική συγχώνευση του πορτοκαλιού και των μαγευτικών λουλουδένιων νοτών του περγαμόντου, συνοψίζει το πάθος της εταιρείας για τη δημιουργία εξαιρετικών φυτικών επιδορπίων που προσφέρουν μια άριστη γεύση και μια εναλλακτική επιλογή για τους καταναλωτές.

Η σειρά των φυτικών επιδορπίων Δωδώνη Plant’d είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά, καθώς αυτά παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση τη βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού, ενώ δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.

Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια Δωδώνη Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό, με την Δωδώνη να αποτελεί την πρώτη γαλακτοβιομηχανία στη χώρα μας που έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση στη συσκευασία για τα φυτικά της επιδόρπια.

Τα νέα φυτικά επιδόρπια Δωδώνη Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο είναι ήδη διαθέσιμα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, σε μονά κύπελλα 150g το καθένα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Πορτοκάλι-Περγαμόντο ως την τελευταία προσθήκη στη σειρά Δωδώνη Plant'd. Με κύριο όραμα η Δωδώνη να αποτελεί την πρώτη επιλογή του καταναλωτή σε όλες σχεδόν τις διατροφικές του ανάγκες, ο εμπλουτισμός της κατηγορίας των φυτικών επιδορπίων μας, αποτελεί μέρος του πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχουμε δρομολογήσει και έλαβε χώρα στις σύγχρονες μονάδες παραγωγής που εγκαινιάσαμε πρόσφατα, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτή η γεύση αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας να δημιουργούμε ανώτερα φυτικά επιδόρπια που όχι μόνο ικανοποιούν τις αισθήσεις, αλλά και ευθυγραμμίζονται με την επιθυμία των καταναλωτών μας για βιωσιμότητα και ηθικές επιλογές. Στη Δωδώνη, πιστεύουμε ότι η απόλαυση δεν πρέπει ποτέ να συμβιβάζεται. Με το Πορτοκάλι-Περγαμόντο, έχουμε συνδυάσει άψογα τις ζωντανές νότες εσπεριδοειδών με τη λεπτή, αρωματική ουσία του περγαμόντου, καταλήγοντας σε ένα επιδόρπιο που είναι πραγματικά ακαταμάχητο. Είμαστε σίγουροι ότι η νέα μας γεύση, θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.