Η Δωδώνη... παγώνει το χρόνο με 4 νέες μοναδικές γεύσεις παγωτού

Θυμίζοντάς μας τα καλοκαίρια που μεγάλωναν ανάλογα με το πόσα παγωτά μετρούσαμε.

19 Ιουνίου 2024

Όπως κάθε χρόνο πιστή στην παράδοση που θέλει να προσθέτει νέες γεύσεις στην γκάμα των 47, μετρώντας πάνω από 200 γεύσεις από το 1967 έως σήμερα, δίνει το επίσημο κάλεσμα για το φετινό μέτρημα των παγωτών του καλοκαιριού. Η δωδώνη, μια από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής παγωτού και σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών παράγει παγωτό από πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας.

Η Δωδώνη... παγώνει το χρόνο με 4 νέες μοναδικές γεύσεις παγωτού

Επιπλέον με την ήπια θερμική επεξεργασία του παγωτού (παστερίωση) οι βιταμίνες που φυσικώς περιέχονται στο γάλα, τα αυγά και την κρέμα γάλακτος, διατηρούνται και έτσι ο καταναλωτής λαμβάνει την ίδιες βιταμίνες (A, Β, Ε, D και ασβέστιο) που περιέχονται στις πολύ καλής ποιότητας πρώτες ύλες.

δωδωνη

Φέτος η δωδώνη ξεχωρίζει με δύο μοναδικές vegan γεύσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις μιας και διαφέρουν από τις κλασσικές που κυκλοφορούν στην αγορά. Αντικαθιστώντας το γάλα με ρόφημα βρόμης, (Nο 1 επιλογή όσων καταναλώνουν φυτικά ροφήματα) και το 50 % των λιπαρών με φυτικές ίνες έχει δημιουργήσει vegan προϊόντα με απροσδόκητα απίθανη γεύση που είναι πηγή φυτικών ινών. H μοναδική γκρι Bανίλια Μαδαγασκάρης με φυσικό άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και ενεργό φυτικό άνθρακα με τις γνωστές αποτοξινωτικές ιδιότητες φέτος έγινε vegan. Η άλλη healthy έκπληξη του καλοκαιριού είναι η Vegan Μόκα. Eκρηκτική γεύση παγωτού μόκα με γεύση καφέ και νιφάδες από soya αρωματισμένες με καφέ. Φυσικά, δεν θα άφηνε εκτός τους λάτρεις των κλασικών αλλά και εκλεπτυσμένων γεύσεων παγωτού με την πλούσια υφή και τη γεμάτη γεύση.

δωδωνη

Το υπέροχο βρετανικό επιδόρπιο έγινε παγωτό από τη δωδώνη και το όνομα αυτού… Banoffee! Παγωτό μπανάνα, με τραγανά κομμάτια μπισκότου digestive και λαχταριστή ρίπλα από μπισκότο καραμέλας. Η γεύση αγγίζει το "απόλυτο" αν το συνδυάσετε με κομμάτια φρέσκιας μπανάνας και σιρόπι butterscotch. Τέλος, μια γεύση - ωδή στο φρούτο και όχι σορμπέ. Mango-Πορτοκάλι και η μέρα μπορεί να αρχίσει και να τελειώσει με αυτό. Παγωτό μάνγκο με πλούσιο σιρόπι από πορτοκάλι και κομμάτια πορτοκαλιού βουτηγμένα σε σιρόπι.

δωδωνη

Η "δωδώνη", σήμερα 58 χρόνια μετά, εξακολουθεί να "παγώνει" το χρόνο θυμίζοντάς μας τα καλοκαίρια που μεγάλωναν ανάλογα με το πόσα παγωτά μετρούσαμε. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης αλλά και της πρωτοπορίας, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό "Θεϊκό Παγωτό”.

δωδωνη

Ο πειρασμός ενός αυθεντικού παγωτού Δωδώνη που παραμένει μια από τις πιο αγνές και απολαυστικές καθημερινές συνήθειες των παιδικών μας χρόνων αλλά και η πιο ασφαλής επιλογή για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες