Όταν πριν περίπου 2,5 χρόνια ο Βασίλης Σπόρος ξεκινούσε το Po’Boys στην πολυσύχναστη γειτονιά του Ψυρρή φιλοδοξούσε να παρουσιάσει μία ΒΒQ κουζίνα όσο πιο κοντά γίνεται στην αυθεντική, αμερικανική, εκδοχή της. Τα ζουμερά, σιγοκαπνιστά κρέατα, τα άκρως χορταστικά burgers, το φανταστικό mac n’ cheese και πολλές ακόμη προτάσεις του μενού έγιναν σύντομα talk of the town. 

Μάλιστα η φήμη του Po’Boys ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα φτάνοντας μέχρι το top-50 για τα καλύτερα ευρωπαϊκά BBQ joints. Το γνωστό εστιατόριο συνεχίζει προς την ίδια γευστική κατεύθυνση και με το νέο του μενού.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.