To brand Matsuhisa είναι συνδεδεμένο με πλούσιες γευστικές εμπειρίες, όντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands του fine dining σε οικουμενικό επίπεδο. Το δε Matsuhisa Αthens έχει γίνει συνώνυμο της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ένα από τα feelgood μέρη στην παραλιακή πλευρά της πρωτεύουσας. 

Εκ των πραγμάτων και στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, είναι αδύνατο να το επισκεφθείς - τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα.

Μπορείς όμως να απολαύσεις τη συγχορδία γευστικών συνδυασμών και τα signature πιάτα του στον χώρο σου: Το Matsuhisa Αthens ανταποκρίνεται με ασφάλεια και ταχύτητα στα νέα δεδομένα, φροντίζοντας να φέρει τη μαγεία της Nobu style japanese κουζίνας στο μέρος σου, για να αναβαθμίσει το private dining με μοναδικές high-end προτάσεις και φυσικά όλα τα διάσημα πιάτα που έχουν χρίσει το Matsuhisa επίκεντρο της εκλεπτυσμένης γευστικής εμπειρίας.  

Η υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING, σε αποκλειστική συνεργασία με τη Σπανός ΑΕ, εγγυάται την παροχή μίας premium υπηρεσίας delivery service που ανταποκρίνεται στα υψηλά standards του Matsuhisa Athens, για να τα σερβίρει, όποτε το επιθυμείς, στο τραπέζι σου.


Info

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 8960510
www.matsuhisaathens.com
Ημέρες και ώρες Λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 18:00-23:00, Κυριακή 14:00-22:00