Matsuhisa, o "ναός" των fusion γεύσεων επιστρέφει

Σε υποδέχεται ξανά στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Στη μαγευτική βεράντα του Matsuhisa, οι λάτρεις της high-end γαστρονομίας θα απολαύσουν το exclusive menu του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου. Το Umi Bar, το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, θα μαγνητίσει του φίλους των signature cocktails και premium spirits, μέσα από μια ελκυστική λίστα που έχει επιμεληθεί ειδικά ο Bar Manager Χάρης Γεωργόπουλος.

Matsuhisa, o "ναός" των fusion γεύσεων επιστρέφει
ΜΑΤΣΟΥΧΙΣΑ 4

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, το κομψό περιβάλλον του Matsuhisa Athens θα προσφέρει πλούσιες γευστικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές, με φόντο την καθηλωτική ομορφιά του κόλπου του.

Με ασφάλεια για όλους, ο χώρος του Matsuhisa έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, εφαρμόζοντας αυστηρά, πρακτικές απολύμανσης, υγιεινής και χωροταξικής οριοθέτησης, όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές. Ειδικό προσωπικό θα φροντίζει να διατηρούνται, καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας, οι κανόνες υγιεινής και οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπέζια.

ΜΑΤΣΟΥΧΙΣΑ 1
ΜΑΤΣΟΥΧΙΣΑ 3

Το εστιατόριο έχει επίσης ενισχύσει τα πρωτόκολλα καθαριότητας με επιπρόσθετες ενέργειες απολύμανσης και καθαρισμού, σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο.


Info

Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8960510

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος