Drakoulis Dry & Raw, κορυφαίο κρέας (και) στην Κηφισιά

Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στη νέα καρνιβορική πρόταση των ΒΠ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 12 Οκτωβρίου 2021

Το πολυτελές steakhouse Drakoulis Dry & Raw γράφει μία καινούρια σελίδα στη νόστιμη ιστορία του και επιστρέφει στη γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας, με το νέο του χώρο στην Κηφισιά. Φιλοδοξία του είναι ασφαλώς να εξελιχθεί σε meating point και για τα βόρεια προάστια της Αθήνας, υπηρετώντας πάντοτε τα υψηλότερα standards ποιότητας και τις προσταγές της κορυφαίου επιπέδου κρεατοφαγίας. 

Το πάθος και η τεχνογνωσία παραμένουν και έρχονται να συναντήσουν νέες επιλογές, με το background των 50+ ετών στο εν λόγω σπορ

Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στις νέες προτάσεις του εστιατορίου, που άνοιξε τις πόρτες του πριν μερικές ημέρες. 'Σερβίρει' μεταξύ άλλων την αίσθηση διαφορετικής πολυτέλειας του brand Drakoulis: Dark τόνοι, πλούσια υφάσματα, underground περιβάλλον και soundtrack ηλεκτρονικής μουσικής.

Η φωτιά είναι μονίμως αναμμένη, με Wagyu Tenderloin, Τomahawk steaks, τραγανές πάπιες και πλήθος άλλων να συνθέτουν μία άκρως ενδιαφέρουσα γκάμα. Το φαγητό εδώ πλαισιώνεται με μία μεγάλη λίστα κρασιών (εκτεταμένη επιλογή από ΗΠΑ και Αργεντινή έως Αυστραλία και Νότια Αφρική, με περισσότερα από 50 από αυτά να σερβίρονται σε ποτήρι), προσεκτικά επιλεγμένη για να ενισχύει τη γευστική εμπειρία, καθώς επίσης και από την κάρτα των cocktails. 

 

 


Info

Πεντέλης 1, Κηφισιά
Τηλ. 210 7548348

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Pad Thai: Όλο το ταϊλανδέζικο street food σε ένα πιάτο

Η ιστορία του φαγητού που έγινε συνώνυμο μίας από τις πιο ενδιαφέρουσες γαστρονομικές κουλτούρες του πλανήτη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Οι κανόνες του dim sum

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ξεχωριστή γαστρονομική τελευτουργία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί το wagyu είναι τόσο ακριβό

Τρυφερό, χυμώδες, απολαυστικό και πανάκριβο. Όλα όμως εξηγούνται για το δημοφιλές κρέας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας