Drakoulis Dry & Raw, κορυφαίο κρέας (και) στην Κηφισιά
Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στη νέα καρνιβορική πρόταση των ΒΠ.
Το πολυτελές steakhouse Drakoulis Dry & Raw γράφει μία καινούρια σελίδα στη νόστιμη ιστορία του και επιστρέφει στη γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας, με το νέο του χώρο στην Κηφισιά. Φιλοδοξία του είναι ασφαλώς να εξελιχθεί σε meating point και για τα βόρεια προάστια της Αθήνας, υπηρετώντας πάντοτε τα υψηλότερα standards ποιότητας και τις προσταγές της κορυφαίου επιπέδου κρεατοφαγίας.
Το πάθος και η τεχνογνωσία παραμένουν και έρχονται να συναντήσουν νέες επιλογές, με το background των 50+ ετών στο εν λόγω σπορ
Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στις νέες προτάσεις του εστιατορίου, που άνοιξε τις πόρτες του πριν μερικές ημέρες. 'Σερβίρει' μεταξύ άλλων την αίσθηση διαφορετικής πολυτέλειας του brand Drakoulis: Dark τόνοι, πλούσια υφάσματα, underground περιβάλλον και soundtrack ηλεκτρονικής μουσικής.
Η φωτιά είναι μονίμως αναμμένη, με Wagyu Tenderloin, Τomahawk steaks, τραγανές πάπιες και πλήθος άλλων να συνθέτουν μία άκρως ενδιαφέρουσα γκάμα. Το φαγητό εδώ πλαισιώνεται με μία μεγάλη λίστα κρασιών (εκτεταμένη επιλογή από ΗΠΑ και Αργεντινή έως Αυστραλία και Νότια Αφρική, με περισσότερα από 50 από αυτά να σερβίρονται σε ποτήρι), προσεκτικά επιλεγμένη για να ενισχύει τη γευστική εμπειρία, καθώς επίσης και από την κάρτα των cocktails.
Info
Πεντέλης 1, Κηφισιά
Τηλ. 210 7548348
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας