Είναι γεγονός πως στην εστιατορική Αθήνα, το καλό κρέας κάνει πάντοτε γκελ και αποτελεί μία διαχρονικά αγαπημένη επιλογή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για εκείνα τα καλοφτιαγμένα μέρη, που είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και διαθέτουν ένα απροσποίητα κοσμοπολίτικο ύφος, δίχως να είναι απρόσωπα. Ακριβώς πάνω σε όλα τα προαναφερθέντα κουτάκια θα τικάρει το DB One.
Στη Γλυφάδα για το DB One
Πρόκειται για ένα premium steak house που καταφθάνει προσεχώς στη Γλυφάδα, με την υπογραφή του Ulas Tunc (πρώην head chef του Nusr-Et σε Μύκονο και Ντουμπάι) και θα πραγματοποιήσει το αθηναϊκό του ντεμπούτο στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου, σύμφωνα πάντοτε με τον αρχικό προγραμματισμό των ανθρώπων του DB One.
Το high end σποτ θα τοποθετήσει στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος την ποιοτική κρεατοφαγία, με τον σεφ Tunc να έχει τη γενική επιμέλεια του όλου concept, συντονίζοντας μία εξαιρετικά εκπαιδευμένη στο πεδίο της καρνιβορικής γαστρονομίας ομάδα.
Το ολοκαίνουριο DB One θα στεγαστεί σε ένα ευρύχωρο και κομψά φροντισμένο εσωτερικό κοντά στην πλατεία Εσπερίδων, εκεί που η οδός Κύπρου συναντά την Ήρας. Από τις προθήκες του, ο επισκέπτης θα μπορεί να επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του (από τις δημοφιλέστερες ιαπωνικές ράτσες μέχρι τις διασημότερες του δυτικού κόσμου αλλά και κάποιες προτάσεις-έκπληξη), πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους ανθρώπους της κουζίνας, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση.
Πολύ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο κομμάτι του μπαρ, με τη λίστα των cocktails αλλά και την επιμέλεια της κάβας να φέρει μία σημαντική υπογραφή, ενώ focus θα υπάρξει και στο οινικό πεδίο, με μία πλούσια γκάμα ετικετών.
Περισσότερα προσεχώς.