
Έκτορας Μποτρίνι, προσεχώς και στη Μύκονο
Το Katikies Mykonos υποδέχεται τον κορυφαίο Έλληνα σεφ και το Botrini’s Mykonos.
Δε χωρά αμφιβολία πως ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας από τους σημαντικότερους σεφ - restaurateur της χώρας μας και ένας από τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν την ελληνική γαστρονομική σκηνή, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εικόνα που αυτή έχει στις μέρες μας και αποτελώντας μέντορα και πρότυπο για δεκάδες αξιόλογους μάγειρες. Επομένως, οποιαδήποτε νέα του κίνηση στρέφει αυτομάτως το ενδιαφέρον προς το μέρος της.
Ο βραβευμένος με 2 Χρυσούς Σκούφους για το κορυφαίο ελληνικό εστιατόριο Etrusco και με αστέρι Michelin για το επίσης πολύ αξιόλογο Botrini's, αναλαμβάνει όλη τη γαστρονομική εμπειρία των πολυτελών ξενοδοχείων του ομίλου Katikies, με την ομάδα του να υπογράφει τα μενού των εστιατορίων, αλλά και το signature πρωινό των resorts σε Σαντορίνη και Μύκονο.
Botrini’s, Μύκονος και Σαντορίνη
Μετά την τεράστια επιτυχία του Botrini’s Santorini, της πρώτης κυκλαδίτικης βερσιόν του διάσημου αθηναϊκού εστιατορίου που φιλοξενείται στο Katikies Santorini και λατρεύτηκε από το ελληνικό και το διεθνές κοινό, ήρθε η στιγμή η Μύκονος να αποκτήσει το δικό της εστιατόριο Botrini’s.
Πέρσι είδαμε την ηχηρή συνεργασία μεταξύ του εμβληματικού Ξενοδοχειακού Ομίλου Katikies και του φημισμένου σεφ, που ανέλαβε το ρόλο του executive chef όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, να ταράζει τα νερά στο γαστρονομικό τοπίο της Σαντορίνης.
> Διάβασε ακόμη: Το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ
Φέτος είναι η σειρά της Μυκόνου – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα για τη Σαντορίνη που θα γίνουν γνωστά προσεχώς.

Το πανέμορφο και πολυτελές Katikies Mykonos, λοιπόν, θα υποδεχθεί το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos, το οποίο θα παραμείνει φυσικά πιστό σε όλες εκείνες τις αξίες που χάρισαν στο εν λόγω brand τις πολυάριθμες βραβεύσεις του, τον Χρυσό Σκούφο και το αστέρι του οδηγού Michelin, αλλά αυτή τη φορά μέσα σε ένα σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό με καταγάλανο αιγαιοπελαγίτικο φόντο και μία εξωτική boho-chic ατμόσφαιρα.



Πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη οι επισκέπτες θα απολαύσουν νέα αλλά και εμβληματικά πιάτα του Έκτορα Μποτρίνι. Επιδεικνύοντας κορυφαία υλικά, υψηλή τεχνική και αστείρευτο ταλέντο, οι πιο εμβληματικές συνταγές του σεφ θέτουν τις βάσεις για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
> Διάβασε ακόμη: Πώς το Negroni έγινε το cocktail της εποχής μας
Τα πολυτιμότερα και πιο φρέσκα δώρα της γης και της θάλασσας περνούν από την κουζίνα για να μεταμορφωθούν σε έργα σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, που συναντούμε σε degustation και à la carte μενού και συνοδεύονται από εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, υπό την επιμέλεια του Γιάννη Καρακάση MW (Master of Wine).
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςBanger Roll: Η λουκανικόπιτα της Ιρλανδίας
ΟΚ, μπορεί να θυμίζει έντονα και hot dog.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΝα πώς φτιάχνεται το hot dog - και είναι πιο αηδιαστικό από ό,τι φαντάζεσαι
Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube δείχνει τη σκληρή αλήθεια για τα νόστιμα hot dogs.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςTasty Awards 2023: Στην τελική ευθεία ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας bars!
Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.
Γραφει Tasty-guide.grTo ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab
Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας για μόλις 22 άτομα σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του.
Choix Hall | Wine and art events από την InterCatering
Ένας υπέροχος industrial χώρος, ιδανικός για κάθε είδους εκδηλώσεις.